Άλλο ένα μεγάλο ταλέντο «κλείνει» στη Ρεάλ Μαδρίτης | Sportsking.gr

Άλλο ένα μεγάλο ταλέντο «κλείνει» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Στην απόκτηση του Ροντρίγκο Ροντρίγκες έχει προχωρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι του 2018 όταν ο Βραζιλιάνος θα είναι ενήλικος.

Μία ακόμη μεταγραφή ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή «έκλεισε» η Ρεάλ Μαδρίτης με την απόκτηση του Ροντρίγκο Ροντρίγκες.

Ο Βραζιλιάνος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την ομάδα Κ17 της Παλμέιρας στην οποία αγωνίστηκε δανεικός και τράβηξε τα βλέμματα αρκετών Ευρωπαϊκό ομάδων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νοβοριζοντίνο που ανακάλυψε και έχει τα δικαιώματα του παίκτη, ο Ροντρίγκο είναι στη Μαδρίτη για να περάσει τα ιατρικά τεστ.

«Ο Ροντρίγκο είναι στη Μαδρίτη για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στη Ρεάλ για τα επόμενα έξι χρόνια».

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο 17χρονος θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018 όταν και θα έχει ενηλικιωθεί και αρχικά θα παίξει με τη δεύτερη ομάδα των «μερένχες».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.