ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ ήταν η… Μπέτις

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρετά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο αφού βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα στην 3η σερί εντός έδρας γκέλα για φέτος.

Ρεάλ ήταν η… Μπέτις

Στο ματς της 5ης αγωνιστικής για το Ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Μπέτις σε ένα παιχνίδι που εκ πρώτης όψεως έμοιαζε εύκολο για τους Μαδριλένους, όμως στο τέλος χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο παιχνίδι αυτό είχαμε και την μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στις εγχώριες διοργανώσεις. Εξέτισε την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά του στο διαιτητή της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τον πρώτο τελικό του ισπανικού Super Cup.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με αυτή την ήττα λέει αντίο στο μεγάλο της σερί στο οποία την θέλει να μην πετυχαίνει γκολ για πρώτη φορά μετά από 512 μέρες και το παιχνίδι της 26 Απριλίου του 2016 απέναντι στην Μαν. Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα χάνει την μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσει το μεγάλο ρεκόρ της Σάντος του Πελέ με 73 συνεχόμενα παιχνίδια συνεχόμενου σκοραρίσματος.

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους με τον  Σανάμπρια να παίρνει την μπάλα από τον Καμαράσα,να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στη “μερένγκε” άμυνα, να κάνει το σουτ, η μπάλα περνά πίσω από την πλάτη του Νάβας, αλλά ο Καρβαχάλ να αποτρέπει την παραβίαση της εστίας των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι μέχρι το 20ο λεπτό ήταν γεμάτο αντεπιθέσεις και των δύο πλευρών. Από εκεί και πέρα η Ρεάλ άρχιζε να ανεβάζει στροφές και να δημιουργεί ευκαιρίες. Και όσο η Ρεάλ έχανε την  μία φάση μετά την άλλη η Μπέτις έβρισκε την ευκαιρία να κάνει το δικό της παιχνίδι. Στο 22ο λεπτό ο Μόντριτς κουβαλά την μπάλα πίσω από το κέντρο, την κρατά και κάνει το σουτ από τα δεξιά. Η μπάλα όμως κατέληξε  άουτ χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση του Αδάν.

Στο ’26 και πάλι η Ρεάλ με σέντρα του Καρβαχάλ από τα δεξιά, ο Μόντριτς στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αδάν. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει μία πολύ όμορφη ροή και την τελευταία λέξη του ημιχρόνου την είπαν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Φαμπιάν Ρουίθ με εξαιρετική κίνηση προς τα αριστερά, “αδειάζει” τον Βαράν, κάνει και το σουτ, η μπάλα πάνω από την εστία του Κέιλορ Νάβας.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα η Ρεάλ ξεκίνησε να πιέζει πολύ ψηλά μέσα στο γήπεδο με σκοπό να προκαλέσει το λάθος των αμυντικών της Μπέτις, λάθος το οποίο οι «μερένγκες» δεν εκμεταλεύτηκαν καθώς ο Καζεμίρο βγάζει με βαθιά μπαλιά στα αριστερά στον Μπέιλ, ο Ουαλός γυρίζει με τη μία στον Ρονάλντο κι εκείνος μόνος στην περιοχή σε τετ-α-τετ με τον Αδάν, αστοχεί.

Η Μπέτις κατάλαβε ότι έπρεπε να παίξει αμυντικά και γύρισε το σύστημά της σε κλασικό 4-4-2 έχοντας δύο ζώνες άμυνας για να περιορίσει το υψηλό πρέσινγκ της Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο και θα μπορούσαν να ετύχουν το γκολ αν ήταν λίγο πιο τυχεροί στο ’75 όταν ο Μπέιλ έκανε το τακουνάκι στην κίνηση ύστερα από σέντρα του Καρβαχάλ, ο Αδάν απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Η Ρεάλ πίεζε ασφυκτικά και ενώ έχανε ευκαιρίες (25 συνολικά σουτ προς την εστία) ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνισή του.

Η Μπέτις προειδοποίησε αρχικά με γκολ οφσάιντ στο ’91 (κεφάλια Κουαρδάδο) και στο ’94 έβαλε ταφόπλακα στους 3 βαθμους της νίκης και ταυτόχρονα στο ιστορικό ρεκόρ της Σάντος που η Ρεάλ δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει.

Συνθέσεις:

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Μπαραγάν, Μαντί, Φεντάλ, Ντουρμίσι, Χάβι Γκαρθία, Καμαράσα, Φαμπιάν Ρουίθ, Φράνθις Γκερέρο, Τέγιο, Σανάμπρια.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ