Το νέο παρατσούκλι του Μαχρέζ | Sportsking.gr

Το νέο παρατσούκλι του Μαχρέζ

Ο τεχνικός της Λέστερ, Γκρεγκ Σέξπηρ, αποκάλυψε το νέο παρατσούκλι του Ριγιάντ Μαχρέζ.

O Ριγιάντ Μαχρέζ είχε αναδειχθεί καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για τη χρονιά 2015-2016, καθώς αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους κατάκτησης του αγγλικού πρωταθλήματος από τη Λέστερ. Έκτοτε, η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία με τον ίδιο να εκφράζει στο πρόσφατο μεταγραφικό παζάρι την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο μέσω της κατάθεσης αιτήματος μεταγραφής.

Ωστόσο, οι «αλεπούδες» απέρριψαν κάθε πρόταση της Ρόμα, αναγκάζοντας τον τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή, την τελευταία μέρα των μεταγραφών και ενώ βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της Αλγερίας, να αποχωρήσει από εκεί προκειμένου να διευθετήσει την μεταγραφή του.

Ακόμα και αυτή η προσπάθεια, όμως, κατέληξε σε αδιέξοδο, με συνέπεια να παραμείνει στη Λέστερ και να αναγκάσει τον προπονητή και τους συμπαίκτες του να του δώσουν το παρατσούκλι «Τομ Χανκς». Το συγκεκριμένο όνομα εμπνεύστηκε από την ταινία «Terminal» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο εν λόγω ο ηθοποιός και στην οποία ο χαρακτήρας που υποδυόταν είδε την επιθυμία του για πρόσβαση στις ΗΠΑ να απορρίπτεται.

Οι παρακάτω δηλώσεις του τεχνικού της Λέστερ, Γκρεγκ Σέξπηρ, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές: «Καθόμουν στο σπίτι όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα στο οποίο μου γινόταν γνωστό ότι η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αλγερίας επέτρεπε στον Ριγιάντ να χάσει το παιχνίδι προκείμενου να ταξιδέψει για την επίλυση κάποιων υποχρεώσεών του. Ήταν μία κρίσιμη ώρα και η τύχη μας βρισκόταν στα χέρια άλλων ανθρώπων. Κατανοούσαμε ότι ήθελε να αποχωρήσει διότι το είχε ξεκαθαρίσει αλλά οι ιδιοκτήτες ήθελαν μία ρεαλιστική τιμή. Η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος ήταν ακόμη μία προπονητική εμπειρία. Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και τον αποκαλούσαμε Τομ Χανκς από την ταινία Terminal».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.