ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

To παραμύθι αυτή τη φορά δεν είχε δράκο (vid)

Oι φίλοι της Λίβερπουλ πέρασαν ένα ακόμη δύσκολο βράδυ αλλά τελικά πανηγύρισαν την εκτός έδρας νίκης της ομάδας τους επί της Λέστερ με 3-2.

To παραμύθι αυτή τη φορά δεν είχε δράκο (vid)

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε από τη Λέστερ στο στάδιο “Κινγκ Πάουερ”. Η Λίβερπουλ για ένα ακόμη παιχνίδι εκδήλωσε τις τάσεις αυτοκτονίας που την χαρακτηρίζουν αλλά χάρη στον Μινιολέ ο οποίος μετατράπηκε από μοιραίο σε ήρωα, απέδρασε με την εκτός έδρας νίκη με 3-2 από το “Κινγκ Πάουερ”. Έτσι, δεν μεγάλωσε η απόσταση 5 βαθμών που τη χώριζε από την κορυφή, καθώς έφτασε τους 11 βαθμούς στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Στο πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους με την άμυνα της Λίβερπουλ να “πουλάει” συχνά τη μπάλα στον αντίπαλο.

Στο 13ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για τους “κόκκινους” με τον Εμρέ Τσαν να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Σμάιχελ προειδοποιώντας τις “αλεπούδες” για τα όσα θα ακολουθήσουν. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κουτίνιο με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τροφοδότησε τον Σαλάχ, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Κουτίνιο ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του στο 23΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το παιχνίδι χαρακτηριζόταν από τις πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και από τις δύο πλευρές με τη Λίβερπουλ, όμως, να είναι αυτή που έβγαζε την περισσότερη ενέργεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο κλέβοντας πολλές μπάλες.

Ωστόσο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να δεχτεί ένα ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα μετά από ερασιτεχνική αντίδραση σε στατική φάση. Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μινιολέ πραγματοποίησε άστοχη έξοδο, με συνέπεια ο Οκαζάκι προ κενής εστίας να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Λέστερ ήταν αυτή που κινούσε τα νήματα αναλαμβάνοντας ενεργητικό ρόλο μέσα στο γήπεδο. Αυτό, φυσικά, βόλευε την Λίβερπουλ, η οποία στην κόντρα επίθεση κατάφερε να σκοράρει το τρίτο τέρμα της. Ειδικότερα, στο 68ο λεπτό βρήκε ανοιχτούς χώρους και με άψογο πλασέ του Χέντερσον μετά από τελική πάσα του Στάριτζ ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις 60 δευτερόλεπτα καθώς στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Βάρντι εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μινιολέ και με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 και έβαλε ξανά τη Λέστερ στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Οι “αλεπούδες”, μάλιστα, έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 73ο λεπτό όταν ο Μινιολέ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός ανέλαβε το χτύπημα αλλά ο Μινιολέ τον νίκησε με αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι τέλους αυτό το 3-2 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ