Τα μπόνους του Ντεμπελέ θα σε τρελάνουν | Sportsking.gr

Τα μπόνους του Ντεμπελέ θα σε τρελάνουν

Απίστευτα ποσά περιλαμβάνει το συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ και με τη βοήθεια του Football Leakes τα παρουσιάζουμε.

Ήταν από τις πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού και στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Ουσμάν Ντεμπελε κόστισε στην Μπαρτσελόνα 105 εκ. ευρώ, το πραγματικό ποσό όμως της μεταγραφής του αναμένεται να ξεπεράσει τα 145 εκ. ευρώ.

Το γνωστό site Football Leakes που ειδικεύεται στις αποκαλύψεις και στα τεράστια ποσά που δαπανώνται στο ποδόσφαιρο, αποκάλυψε και τι έγινε στην περίπτωση Ντεμπελέ.

Για κάθε 25 αγώνες που θα παίζει ο Ντεμπελέ [μέχρι να φτάσει τους 100], η Ντόρτμουντ θα βάζει στα ταμεία της 5 εκατ., οπότε από αυτό το κομμάτι μπορεί να πάρει ακόμα 20 εκατ. ευρώ.

Το επόμενο bonus, έχει να κάνει με το πόσες φορές η Μπαρτσελόνα θα βγει, την επόμενη 5ετία, στο Champions League. Για κάθε φορά που θα το κάνει, η BvB θα παίρνει 5 εκατ. ευρώ, όμως και εδώ υπάρχει όριο, καθώς αν για παράδειγμα το κάνει 5/5 φορές θα φτάσει μέχρι τα 10 χαρτιά.

Τρίτο και τελευταίο bonus, είναι αυτό με τις κατακτήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης και εδώ επίσης υπάρχει όριο στα 10 εκατ. ευρώ. Αν η Μπάρτσα πάρει είτε δύο κούπες, είτε πέντε, η Μπορούσια θα λάβει 10 μύρια και έτσι μπορεί το ποσό να φτάσει στα 40.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.