Μάχη για τον Ντέλε Άλι | Sportsking.gr

Μάχη για τον Ντέλε Άλι

Μάχη για την εκπροσώπηση του Ντέλε Άλι θα δώσουν οι δυο μεγαλύτεροι ατζέντηδες κάτι που επηρεάζει και το μέλλον του Άγγλου χαφ.

Μια μεγάλη μάχη εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα για το ποιος θα είναι ο νέος εκπρόσωπος του Ντέλε Άλι.

Ο Άγγλος χαφ αποφάσισε να αλλάξει γραφείο μάνατζερ και όπως είναι λογικό υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Ήδη οι δυο μεγαλύτεροι ατζέντηδες έχουν κάνει νύξη προς την πλευρά του παίκτη της Τότεναμ.

Μιλάμε φυσικά για τους Χόρχε Μέντες και Μίνο Ραιόλα που εκπροσωπούν τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου αυτές τις μέρες.

Ο Ντέλε Άλι έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει για άλλον ένα χρόνο στην Τότεναμ και στη συνέχεια να πάρει μεταγραφή για κάποια από τις τοπ ομάδες.

Το ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος του επηρεάζει άμεσα και το μέλλον του ποδοσφαιριστή καθώς ο καθένας έχει συμπάθειες και αντιπάθειες σε κάποιες ομάδες.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Χόρχε Μέντες θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Μίνο Ραϊόλα θα προτιμούσε μια μετακίνηση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.