ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Την «σκότωσε» στο 94′

Η Τσέλσι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δυσκολεύτηκε αλλά στο τέλος πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης μέσα στο Wanda Metropolitano. 

Την «σκότωσε» στο 94′

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Τσέλσι, οι γηπεδούχοι είχαν την χάρη αλλά οι φιλοξενούμενοι τις εντυπώσεις.

Ο αγώνας

Στο πρώτο ημίχρονο η Τσελσι είχε την υπεροχή στον αγώνα, την κατοχή ακόμα και το δοκάρι με τον Αζάρ αλλά αυτό που δεν είχε ήταν γκολ. Πολύ καλύτερη η ομάδα του Κόντε που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε, πράγμα το οποίο εκμεταλέυτηκε η Ατλέτικο. Ο Γκριεζμάν με πέναλτι στο 40 λεπτό θα κάνει το 1-0 και θα δώσει τη λύση για την ομάδα του πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Γκριεζμάν ο οποίος συμμετέχει στο 52% των συνολικών 33 γκολ που έχει η ομάδα του στην Ευρώπη από τη σεζόν 2015-16, ενώ είναι και ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ στο καινούριο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης (ήταν και ο παίκτης που είχε πετύχει και το τελευταίο γκολ στο Βιθέντε Καλντερόν).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπλε» ξύπνησαν και ήταν πολύ ανώτεροι των γηπεδούχων, ανωτερότητα η οποία έγινε και γκολ για την ισοφάριση σε 1-1 με τον συνήθης ύποπτο για φέτος Αλβάρο Μοράτα. Ο Ισπανός επιθετικός πετυχαίνει γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του απέναντι στην Ατλέτικο (ακόμα και ως πρώην παίκτης της Ρεάλ) και γίνεται και ο πρώτος αντίπαλος που σκοράρει στο Wanda Metropolitano.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν αλλά δεν κατάφεραν σερ καμία περίπτωση να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κουρτουά. Και όσο η Ατλέτικο δεν πετύχαινε το γκολ, ήρθε ο Μπατσουαγί στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό να πετύχει την πολύ σημαντική νίκη για τους Άγγλους και να κάνει το 1-2.

Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι ανεβαίνει μόνη πρώτη με 6 βαθμούς στην βαθμολογία του 3ου ομίλου ενώ ακολουθεί η Ρόμα με 4 και στην τρίτη θέση είναι η Ατλέτικο με 1 βαθμό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ