ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ασυμβίβαστη με την ήττα…

Για δεύτερο σερί παιχνίδι η ΑΕΚ έδειξε ασυμβίβαστη με την ήττα και μετά το 2-2 με την Αούστρια στο ΟΑΚΑ, παραμένει το φαβορί για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ασυμβίβαστη με την ήττα…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να προσπαθεί από την αρχή να κλείσει την Αούστρια στην περιοχή της και μόλις στο 5ο λεπτό είχε την πρώτη της καλή στιγμή αλλά το σουτ του Μάρκο Λιβάγια έφυγε άουτ.

Στην πρώτη φορά που η ομάδα της Βιένης έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή της Ένωσης, παραλίγο να ανοίξει το σκορ.  Οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν ωραία πριν η μπάλα φτάσει στον Μονσέιν που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου ο “δικέφαλος” έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του με τον Ούρος Τσόσιτς. Μετά εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Σέρβο αμυντικό που έκανε το σουτ αλλά  Πέιντζ του είπε “όχι”.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά ούτε το πολύ καλό σουτ του Μάνταλου βρήκε δίχτυα καθώς ο Πέιντζ έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τελικά το γκολ ήρθε στο 30ο λεπτό από τον Μάρκο Λιβάγια.

Οι παίκτες του Χιμένεθ συνδυάστηκαν πολύ ωραία με τον Μάνταλο να δίνει για τον Αρχαούχο που αστόχησε αλλά στην επαναφορά ο Κροάτης φορ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα έστω και με λίγη δόση τύχης.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ θα πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Πιρές έφυγε στην πλάτη του Μπακάκη και στο γύρισμα που έκανε προς την περιοχή ο Μονσάιν με προβολή έστειλε τη μπάλα στην εστία του Ανέστη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για την Ένωση που δέχτηκε δεύτερο τέρμα στο 49ο λεπτό όταν η άμυνα της πιάστηκε στον ύπνο και ο Τατζούρι με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ανέστη.  Η ΑΕΚ θέλησε να απαντήσει άμεσα άλλα ο Πέιντζ έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Αραούχο.

Λίγο αργότερα ο Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά είδε και πάλι τον Πέιντζ να σώζει την ομάδα του. Οι παίκτες του Χιμένεθ συνέχισαν να πιέζουν και αυτό αποτυπώθηκε και στα στατιστικά με τις 7 τελικές σε διάστημα δέκα λεπτών.

Στο 67ο λεπτό η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όταν μετά από κόντρα ο Λιβάγια βρέθηκε μόνος του με τον Πέιντζ αλλά ο Αυστριακό γκολκίπερ έδιωξε με τα πόδια.

Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τη βενζίνη στο ρεζερβουάρ να τελειώνει αισθητά.

Εκεί που όλα έδειχναν χαμένα οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν πως δεν συμβιβάζονται με την ήττα. Ο Αραούχο έκανε το γύρισμα και ο Μάρκο Λιβάγια έφερε ξανά το ματς στα ίσα.

Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε μόνο ένα βαθμό από το παιχνίδι αλλά παραμένει το φαβορί για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ