ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Athens League 6X6: «Γυαλιά-καρφιά» στο Campeones F.C. – Black Hawks – Αυστηρές κυρώσεις του Gipedaki.gr!

Παρά τους δύο μήνες εύρυθμης λειτουργίας και μηδαμινής υποψίας αντίστοιχου φαινομένου στο «Athens League 6×6» (και φυσικά τα φιλικά προετοιμασίας πριν από αυτό), του νο.1 πρωταθλήματος της Αθήνας που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr, εχθές έλαβε χώρα ένα πολύ δυσάρεστο -πλην μεμονωμένο- περιστατικό

Athens League 6X6: «Γυαλιά-καρφιά» στο Campeones F.C. – Black Hawks – Αυστηρές κυρώσεις του Gipedaki.gr!

Παρά τους δύο μήνες εύρυθμης λειτουργίας και μηδαμινής υποψίας αντίστοιχου φαινομένου στο «Athens League 6×6» (και φυσικά τα φιλικά προετοιμασίας πριν από αυτό), του νο.1 πρωταθλήματος της Αθήνας που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr, εχθές έλαβε χώρα ένα πολύ δυσάρεστο -πλην μεμονωμένο- περιστατικό, το οποίο τίναξε την αναμέτρηση των πρωταθλητών Δυτικής Αττικής Campeones F.C. με τους Black Hawks  στον αέρα κατά τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου της πρεμιέρας του Β’ Ομίλου!

Αιτία στάθηκε μια κοκορομαχία… ρουτίνας μεταξύ 2 ποδοσφαιριστών, με τον αρχηγό των Campeones F.C. Διονύση Κουντουμαδή να ζητάει εξηγήσεις από τον Νίκο Σταύρακα των «Γερακιών» για τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες σε αντιπάλους και διαιτητή κι ο τελευταίος να απαντάει με… γροθιές!

Το γήπεδο μετατράπηκε σε… ρίνγκ η κατάσταση ξέφυγε, και παρά τις επεμβάσεις των ψυχραιμότερων (γραμματείας, διαιτητή, διευθυντή κλπ) η ατμόσφαιρα όχι μόνο δεν εκτονώθηκε αλλά ο Σταύρακας έφυγε… κυνηγημένος από το γήπεδο με τους Περιστεριώτες να κάνουν μαζικό ντου βλέποντας των συμπαίκτη τους με ανοιγμένο κεφάλι!

Ευτυχώς, άνθρωποι του γηπέδου έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στον αρχηγό των Campeones F.C. όπου του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, κι εν συνεχεία διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έκανε 4 ράμματα στο μέτωπο και πλέον η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Παρόλα αυτά, οι πειθαρχικές ποινές που προβλέπονται για τέτοια ακραία περιστατικά παρέκκλισης των κανονισμών των πρωταθλημάτων του Gipedaki.gr είναι τσουχτερές και για το λόγο αυτό οι υπαίτιοι στην προκειμένη περίπτωση Black Hawks, σύμφωνα με την εγκύκλιο θα χάσουν τον αγώνα στα χαρτιά με σκορ 3-0 (α.α.), ενώ παράλληλα θα αναγκαστούν να αποκλείσουν δια βίου (!) τον Στάυρακα από τις λίστες της συγκεκριμένης διοργάνωσης και από οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα συσχετισμένη με το Gipedaki.gr. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα τυχόν επιθυμήσει  ποτέ να εντάξει ton συγκεκριμένο «ποδοσφαιριστή» στο ροστερ της.

Τα «Γεράκια» γλιτώνουν αφενός το -3, λόγω ελαφρυντικών «πρότερου ιστορικού», μιας και ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα σε αγώνα τους κατά το παρελθόν, ωστόσο μπαίνουν σε «καραντίνα υποτροπής», κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες της διοργάνωσης, και σημαίνει πως σε περίπτωση που  υπάρξει αντίστοιχη ενέργεια ακόμα και μεμονωμένη, όπως η χθεσινή, από άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας μέχρι το πέρας του εν λόγω πρωταθλήματος, ολόκληρη η ομάδα θα αποβληθεί από τη διοργάνωση και θα χάσει το δικαίωμα συμμετοχής της σε μελλοντικές διοργανώσεις υπό την αιγίδα της νο.1 κοινότητας του Μίνι-Ποδοσφαίρου.

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης: Πραγματικά πολύ κρίμα, γιατί μέχρι το 35ολεπτό που διακόπηκε οριστικά η αναμέτρηση  παρακολουθούσαμε γεμάτοι αγωνία ένα ματς άκρως αμφίρροπο και οριακό με τους Campeones F.C. να προηγούνται με 2-1, και τραγική ειρωνεία: Οι σκόρερς του 1-1 που έκλεισε το ημίχρονο, να είναι οι πρωταγωνιστές της έντασης που προκλήθηκε αργότερα!

Ο Κουντουμαδής ήταν αυτός που μετουσίωσε την υπεροχή των «αλμπισελέστε» σε γκολ ύστερα από όμορφο διαγώνιο σουτ στο 15’, με τον Σταύρακα να απαντάει όμως στο 21’ για τα «Γεράκια» με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους σημειώθηκε η 3η καθοριστική φάση του 25λεπτου, αφού ο Πιτσάκης απέκρουσε με τα πόδια του πέναλτι του Νταλακού και κράτησε την ισσοπαλία για τους Black Hawks!  Το όμορφο τέρμα του Κώστα Μπερνάλη επίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν αυτό που τελικά έδωσε το προβάδισμα στους «Περιστεριώτες» λίγη ώρα πριν μπούμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, που κρατούσε άπαντες στο γήπεδο με αμείωτο ενδιαφέρον… Πραγματικά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα μπορούσε να συμβεί  το παραμικρό και να μη μιλάμε για ποδόσφαιρο στο τέλος, όπως σε κάθε άλλη αναμέτρηση…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ