ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στα μέτρα του Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστή τον Ντε Χέα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λίβερπουλ και ο Μουρίνιο να «υπνωτίσει» τον Κλοπ.

Στα μέτρα του Μουρίνιο

Στο Ντέρμπι του Άνφιλντ και αυτό μεταξύ των δύο μεγαλύτερων και πιο μισητών αντιπάλων του Αγγλικού ποδοσφαίρου, η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Μαν. Γιουνάιτεντ. Ένα παιχνίδι το οποίο μεταδόθηκε σε πάνω από 200 χώρες παγκοσμίως και μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό του Κλάσικο μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελονα.

Μετά από επτά ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς και συγκατοικεί με τη συμπολίτισά της, Σίτι, στην κορυφή της κατάταξης. Ενώ η Λίβερπουλ βρισκόταν στην έβδομη θέση με 12 βαθμούς.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την κατοχή να πηγαίνει υπέρ της Λίβερπουλ και τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ ωραίο και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Η άμυνα όμως του Μουρίνιο ήταν εκεί, όπως και ο Ντε Χέα για να πουν όχι.

Η Λίβερπουλ συνήθιζε να επιτίθεται με τον Φιλίπε Κοουτίνιο που προσπαθούσε να μπει από τα αριστερά, αλλά η άμυνα των «διαβόλων»  τον έκοβε εξαιρετικά.

Στο 43′ η Λίβερπουλ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ όταν ο Μορένο βγάζει κάθετα στα αριστερά για τον Φιρμίνο, εκείνος ύστερα από προσποιήσεις γυρίζει με σέντρα, ο Μάτιπ κάνει την προβολή, αλλά ο Ντε Χέα προβαίνει σε εξαιρετική απόκρουση με τα πόδια. Ο Σαλάχ στο ριμπάουντ αστοχεί και δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

https://twitter.com/teamadell/status/919172544690782208

Η μόνη φάση που πραγματικά απείλησε η Γιουνάιτεντ ήταν στο 43΄ από σουτ του Λουκακού αλλά ο Μινιολέ θα πει όχι.

Ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές συγκινήσεις που κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση του Σαλάχ που ήταν επικίνδυνος σε κάθε φάση που έπαιρνε την μπάλα και τις εξαιρετικές αποκρούσεις του Ντε Χέα που για άλλη μια φορά έδωσε ανάσα στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με την Λίβερπουλ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Γκόμεζ κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τσαν “τρυπώνει” στην άμυνα της Γιουνάιτεντ, αλλά η προβολή του δεν είναι καλή – δεδομένου ότι βρέθηκε ενώπιον της εστίας – και η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια η Λίβερπουλ απείλησε και πάλι με τους Φιρμίνιο και Κουτίνιο στο 67′ και στο 69 αντίστοιχα αλλά ο Ντε Χέα ήταν και πάλι εκεί για την ομάδα του. Ο Μουρίνιο προχώρησε σε αλλαγές καθώς από τον αγωνιστικό χώρο του “Anfield” αποχώρησαν οι δύο μοναδικοί παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δημιούργησαν ευκαιρία στο ματς μέχρι τώρα για τη φιλοξενούμενη ομάδα. Ο Χένριχ Μχιταριάν με τον Αντονί Μαρσιάλ.

Αλλά και ο Κλοπ προχώρησε σε αλλαγές λόγω και των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών με τους Κουτίνιο και Σαλάχ να αποχωρούν και στις θέσεις τους να μπαίνουν οι Στάριτζ και Τσάμπερλεϊν. Είναι το 7ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που η Λίβερπουλ αποτυγχάνει να νικήσει την Γιουνάιτεντ.

Ένα παιχνίδι που τελείωσε χωρίς πολύ μεγάλες φάσεις και ένα αποτέλεσμα που σαφώς ευνοεί τον Μουρίνιο που παραμένει στην πρώτη θέση με 20 βαθμούς και περιμένει την συμπολίτισσα Μαν. Σίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ