ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Athens League 6X6: «Ξέρανε» τον ΑΦΡΟ η Vodka – Δεκάξι γκολ στο Amigos F.C.- Τσα-που!

Η 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του κορυφαίου πρωταθλήματος Μίνι-Ποδοσφαίρου, της Αθήνας, του «Athens League 6X6», περιλάμβανε σπουδαίες αναμετρήσεις και την Παρασκευή, εκεί οπού Vodka Juniors και Amigos F.C. ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους παρότι βρέθηκαν από το ξεκίνημα πίσω στο σκορ από τον ΑΦΡΟ F.C. και την Τσα-Που αντίστοιχα!

Athens League 6X6: «Ξέρανε» τον ΑΦΡΟ η Vodka – Δεκάξι γκολ στο Amigos F.C.- Τσα-που!

Η 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του κορυφαίου πρωταθλήματος Μίνι-Ποδοσφαίρου, της Αθήνας, του «Athens League 6X6»,  περιλάμβανε σπουδαίες αναμετρήσεις και την Παρασκευή, εκεί οπού Vodka Juniors και Amigos F.C. ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους παρότι βρέθηκαν από το ξεκίνημα πίσω στο σκορ από τον ΑΦΡΟ F.C. και την Τσα-Που αντίστοιχα!

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι εκείνο μεταξύ ΑΦΡΟΣ F.C. και Vodka Juniors συνέβη τεράστια έκπληξη με τους «πότες» να επικρατούν με 4-3 (1-1 σκορ ημιχρόνου), και να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας,επι της πρωταθλήτριας κι αήττητης ομάδας του Fair Play Tournament!

Μάλιστα, οι «παραλλαγές» ήταν εκείνες που προηγήθηκαν στο σκορ και μάλιστα 2 φορές χάρη στον Καραβάνα, ωστόσο στη συνέχεια το ματς έφυγε από τον έλεγχο τους. Με τον αρχισκόρερ τους, Στέλιο Τατασοπουλο όσσει παρών λόγω τραυματισμού και την Vodka «φτιαγμένη» αγωνιστικά, παρά την απουσία σταθερού γκολκίπερ (η ομάδα αγωνιζόταν με υπηρεσιακό καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς), το διπλό έσκασε σαν… κεραυνός εν αιθρία για πολλούς, ωστοσό το γκολ του Μαρίνου στο 430 λεπτό που έκρινε και το ματς, είναι ενα φυσικό επακόλουθο της αγωνιστικής ανόδου της Vodka Juniors, που ομολογουμένος εκμεταλεύτηκε την… μακαριότητα των αντιπάλων της!

Αφρός FC: Καβαλάρης, Θεοχάρης, Καπούλης, Παπαδάκης, Μαστρογιώργος, Καραβάνας (3), Τατασόπουλος

Vodka Juniors: Νταλιάνης, Μαρίνος (2), Αθανασίου, Καρκουλής (2), Βίτσος, Ρουμελιώτης

Στον αντίποδα, η αναμέτρηση των πολυ-πρωταθλητών Ελλάδας, Amigos F.C. κόντρα στην Τσα-που ήταν η επιτομή της δημιουργίας με τελικό σκορ 9-7 (!), και πως να μην είναι άλλωστε όταν στα 2 αντιμαχόμενα στρατόπεδα αγωνιζόντουσαν δυο ιερά τέρατα του Μίνι-Ποδοσφαίρου της χώρας μας, ο Αντρέας Ντρένοβα, προπονητής της Ελληνικής ομάδας, και ο πρώτος σκορερ της «επίσημης αγαπημένης» Νίκος Στάμος! Αμφόρεροι μάλιστα, πέτυχαν χατ-τρικ, με τον πρώτο να αναδυκνείεται κι MVP μιας και η ομάδα του πήρε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα!

Η Τσα-πού ήταν εκείνη που προηγήθηκε σε μια αναμέτρηση που παρακολουθήσατε σε LIVE STREAM από το Gipedaki.gr, χάρη σε 2 τέρματα του Κατιμερτζόγλου κι ένα του Ζυγούρη, ωστόσο οι Amigos απάντησαν 3 φορές χάρη στους Κρίστιαν Τζελόσι (2) και Ντρένοβα.

Το ματς παρέμενε σε τεντομένο σχοινί μέχρι το τελευταίο 2λεπτό, εκεί οπου οι Amigos έκαναν το 9-7 μετον Μπέρμπερη, ύστερα από τριγωνομετρία στο χορτάρι του Kifissia Soccer Club, και ουσιαστικά «κλείδωσαν» το τρίποντο!

Amigos FC: Μπουρνίας, Βείζης, Ντρένοβα (3), Μπέρμπερης Α (1)., Μπέρμπερης Γ. (2), Τζελόσι (2), Καράτι (1)

Τσα-που: Κουλαξένος, Μουρκογιάννης, Κατιμερτζόγλου (2), Ζυγούρης (1), Μπούης (1), Κόντος, Στάμος (3)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ