ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Athens League 6X6: Υψηλές πτήσεις για Παμπόνηρους κι Anonymous F.C. – Πήρε το «ντέρμπι» η Spartallimi!

Η 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του κορυφαίου πρωταθλήματος Μίνι-Ποδοσφαίρου της Αττικής, «Athens League 6X6» του Gipedaki.gr (Kifisia Soccer Club), κύλησε με εύκολες νίκες για τους Παμπόνηρους και τους Anonymous F.C., ενώ η Spatallimi έκανε τεράστιο βήμα-πρωτιάς με τη… δια πυρός και σιδήρου νίκη της επι της Μαγκουφάνα του Γιάννη Λίτση!

Athens League 6X6: Υψηλές πτήσεις για Παμπόνηρους κι Anonymous F.C. – Πήρε το «ντέρμπι» η Spartallimi!

Η 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του κορυφαίου πρωταθλήματος  Μίνι-Ποδοσφαίρου της Αττικής, «Athens League 6X6» του Gipedaki.gr (Kifisia Soccer Club), κύλησε με εύκολες νίκες για τους Παμπόνηρους και τους Anonymous F.C., ενώ η Spatallimi έκανε τεράστιο βήμα-πρωτιάς με τη… δια πυρός και σιδήρου νίκη της επι της Μαγκουφάνα του Γιάννη Λίτση!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

ANONYMOUS F.C. – ΚΟΥΒΑΔΕΣ F.C. 8-0

Πιο προετοιμασμένοι, και σε καμία περίπτωση νοχελεικοί όπως στην πρεμιέρα κόντρα στην Blender Βρέμης, οι Anonymous F.C. σκόρπισαν τους «νεοφώτιστους» Κουβάδες F.C. με 8-0, πετυχαίνοντας από 4 γκολ σε κάθε ημίχρονο, και διαφυλλάσοντας ως κόρη οφθαλμου τα νώτα τους, εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο που «τρυπήθηκαν» 12 φορές (και μάλιστα με τον Καριοφιλίδη ως… υπηρεσιακό γκολκίπερ)!

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για ακόμα μια αναμέτρηση το τρίπτυχο Αντωνόπουλος Ι. – Γαβριδης και Ξανθόπουλος που πέτυχαν από 6 γκολ ( 3,2 κι 1 αντίστοιχα), ενώ στο τελευταία 5λεπτό της αναμέτρησης έβαλαν το λιθαράκι τους και οι Λιτσένκο και Αλέξ Αντωνόπουλος ούτως ώστε να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Η τελευταία φάση βρήκε τον MVP της αναμέτρησης Ιάσονα Αντωνόπουλο ημιλυπόθυμο ύστερα από πέσιμο με το κεφάλι στο έδαφος, σε μια -ακούσια- σύγκρουση- με τον Τζελέπη, ωστόσο ύστερα από την παροχή των πρώτων βοηθειών από το γήπεδο ο «Mr Χατ-τρικ» σηκώθηκε, και κατευθήνθηκε στα VIP του γηπέδου της Κηφισιάς ούτως ώστε να κάνει «scouting» την προσεχή αντίπαλο των «Ανώνυμων», Spartallimi, που στην πρεμιέρα της πέτυχε σπουδαία νίκη…

ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ – SPARTALLIMI 3-4

Ήταν ξεκάθαρα το ματς της ημέρας κι αυτό αποδείχθηκε ξεκάθαρα κι από το τελικό σκορ. Οι 2 εκ των ισχυρότερων ομάδων του ομίλου διασταυρωσάν τα ξίφη τους σε μια μονομαχία ανευ προηγουμένου με την Αλβανική ομάδα να επικρατέι στο φινάλε, χάρη σε τέρμα του Αντώνη Τίτου 2 λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης!

Μιας αναμέτρησης που είχε σωρία ανατροπών μέχρι το τελικό σκορ: Η Μαγκουφάνα πήρε προβάδισμα ύστερα από φάουλ-κεραυνό του Γκαμπέση για να ισσοφαρίσουν άμεσα οι «μπλε» με αριστοτεχνικό δεξί πλασέ του Τάο στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο σπουδαίος Σόνι Κιάφα έδωσε προβάδισμα στη Spartallimi, που όμως ανατράπηκε από τους «Αγίους», χάρη σε τέρματα του Σγουρού και του Λίτση, το 2ο ύστερα από κακό υπολογισμό του Κασάπη σε εκτέλεση πλαγίου άουτ!

Τελικα, τα γκολ των Κιάφα και Τίτου με μακρινά σουτ, σημανάν ακόμα μια ανατροπή και τρίποντο στην Spartallimi, που έκανε τεράστιο βήμα-πρωτιάς στον όμιλο, παρότι σχετικά πολύ νωρίς!

REAL BETAS – ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ 3-11

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η τελευταία χθεσινή αναμέτρηση των 23:00, με τους Παμπόνηρους να διαλύουν τη Real Betas με 11-3 έχοντας σε μεγάλη μέρα το μεγάλο όπλο τους, Μάριο Ντάση που πέτυχε 5 γκολ!

Το σκορ είχε ξεφύγει από το ημίχρονο (7-2), παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του Περικλή Φλούδα που πέτυχε 2 γκολ για την Betas πριν από το ημίχρονο.

Δυστηχώς για τον ίδιο, το ματς τελείωσε πρόωρα ύστερα από το διάστρεμμα που υπέστη 15 λεπτά πριν από το φινάλε, σε μια διεκδίκηση με τον Καραμούζη, και το οποίο μπορεί να του στερήσει την παρουσιά του, στο ματς της επόμενης εβδομάδας με τη Χαβαλένθια…

Το 3ο γκολ για τους τυπικά γηπεδούχους πέτυχε ο Καλπογιάννης, ενώ για τους Παμπόνηρους σκόραραν επίσης οι Αγγελίνας (2), Αντζίρης (2), Μυτούκλης και Καραμούζης…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ