ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Ωραία και Ευρωπαία η Λίβερπουλ

Με εμφάνιση από το παρελθόν η Λίβερπουλ διέλυσε με 7-0 την Μάριμπορ σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του ομίλου ενώ η Σεβίλλη απογοήτευσε χάνοντας με 5-1 από την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ωραία και Ευρωπαία η Λίβερπουλ

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρωτάθλημα και θυμίζοντας Λίβερπουλ από τα παλιά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να πάρει πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην αδύναμη (η αλήθεια είναι) Μάριμπορ. Νίκη η οποία την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς συνθλίβοντας με 7-0 τους αντιπάλους τους, νίκη η οποία είναι και η μεγαλύτερη από αγγλικό σύλλογο στην Ευρώπη.

Ο αγώνας

Όσον αφορά το αγώνα η Λίβερπουλ του πρώτου ημιχρόνου ήταν κυρίαρχος σε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου. Ήταν σαφώς καλύτερη από την Μάριμπορ και αυτό φανερώνει και το σκορ του ημιχρόνου που έφερε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 4-0 υπέρ των «κόκκινων». Το σκορ άνοιξε ο Φιρμίνο στο 4ο λεπτό για να κάνει το 2-0 στο 13′ ο Κουτίνιο και να συμπληρώσει το καρέ ο Σαλάχ με δύο γκολ, ένα στο 19′ και στο 39′.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ δεν έριξε ταχύτητα αντιθέτως συνέχισε με την ίδια επιθυμία για γκολ, πετυχαίνοντας άλλα 3 τέρματα. Ένα με τον Φιρμίνο στο 54′, με τον Τσάμπερλεϊν στο 86′ και με τον Άρνολντ στο 90′. Λίβερπουλ η οποία εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική σήμερα θυμίζοντας την παλιά καλή Λίβερπουλ που αγαπήσαμε.

Με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι» ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς όσους έχει και η Σπαρτάκ, ενώ ακολουθεί η Σεβίλλη με 4 και η Μάριμπορ με 1.

Σπαρτάκ Μόσχας – Σεβίλλη

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι του ομίλου, αυτό μεταξύ Σπαρτάκ Μόσχας και Σεβίλλης τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα και η κατοχή σαφώς πιο μοιρασμένη με τις δύο ομάδες. Η Σεβίλλη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι Ρώσοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με την μοναδική σοβαρή ευκαιρία που είχαν στο παιχνίδι στο 18ο λεπτό, την οποία την μετέτρεψαν και σε γκολ με τον Πρόμες. Οι Ισπανοί αντέδρασαν και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο 30ο λεπτό με το Κάιερ και να κάνουν το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη βραχυκύκλωσε και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αντιθέτως είδαμε μία εξαιρετική Σπαρτάκ Μόσχας με έναν φοβερό Κουίνσι Πρόμες. Ο Ολλανδός έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο πετυχαίνοντας δύο γκολ και δίνοντας και δύο ασίστ για το τελικό 5-1 υπέρ των Ρώσων.

Η Σεβίλλη για άλλη μία φορά ήταν κατώτερη των περιστάσεων ενώ φάνηκε ανήμπορη να κυνηγήσει το σκορ σε κάθε στιγμή του αγώνα. Πλέον είναι στην 3η θεση του ομίλου και αουτσάιντερ για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ