ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Τη σεβάστηκε υπερβολικά (vid)

Παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα αγωνιζόταν με 10 παίκτες για 45 λεπτά, ο Ολυμπιακός δίστασε να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω, με συνέπεια να ηττηθεί με 3-1 από τους Καταλανούς στο "Καμπ Νου".

Τη σεβάστηκε υπερβολικά (vid)

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο “Καμπ Νου” τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν μία χρυσή ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Καμπ Νου”, καθώς ηττήθηκαν με 3-1 από μία πολύ μέτρια Μπαρτσελόνα. Έτσι, οι “μπλαουγκράνα” έφτασαν τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο ενώ οι Πειραιώτες παρέμειναν χωρίς βαθμό στον όμιλο.

Το σκηνικό ήταν το αναμενόμενο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους Καταλανούς να αναλαμβάνουν την κατοχή της μπάλας και τους παίκτες του Ολυμπιακού να περιμένουν την αντίπαλο τους πολύ πίσω από τη μεσαία γραμμή.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσιάστηκαν αγχωμένοι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και οι “μπλαουγκράνα” πλησίασαν το γκολ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον αφύλαχτο Σουάρεζ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν κατά κύριο λόγο από την πλευρά του Κούτρη και ήταν από εκείνη την πτέρυγα που δημιουργήθηκε το πρώτο γκολ της Μπαρτσελόνα. Ειδικότερα, στο 18ο λεπτό ο Ινιέστα τροφοδότησε κάθετα τον Ντελαφέου, ο οποίος γύρισε προς το ύψος της μικρής περιοχής, με συνέπεια ο Νικολάου στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι “μπλαουγκράνα” άγγιξαν το 2-0 με ένα ακόμα κάθετο γέμισμα του Ινιέστα, το οποίο δεν αξιοποίησε ο Παουλίνιο, καθώς είδε τη κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Προτό.

Οι Πειραιώτες, πάντως, προσπαθούσαν να παίξουν το παιχνίδι τους τις λίγες φορές που γίνονταν κάτοχοι της μπάλας. Ωστόσο, άλλοτε οι κακές επιλογές του Οφόε και άλλοτε το γεγονός ότι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ήταν απομονωμένος στερούσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Στο 32ο λεπτό η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάζει τα τέρματά της μετά από ένα λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, αλλά ο Προτό αρνήθηκε το γκολ στον Σουάρεζ.

Φτάσαμε στο 42ο λεπτό για να σημειωθεί μία από τις φάσεις της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο ήδη “κιτρινισμένος” Πικέ βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και στην προσπάθειά του να αξιοποιήσει το γύρισμα του Ντελαφέου έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια του χεριού του. Αυτή η ενέργειά τού κόστισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με συνέπεια να επηρεαστούν οι αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού.

Το δεύτερο 45 λεπτο, ο Ολυμπιακός δε άλλαξε σκεπτικό και με εξαίρεση ένα καλό γύρισμα του Κούτρη που δεν βρήκε αποδέκτη, δεν επιχείρησε από την αρχή να ψάξει την ισοφάριση.

Έτσι, η “Μπάρτσα” τιμώρησε αυτή τη διστακτικότητα των φιλοξενούμενων στο 60ο λεπτό μετά από ένα κερδισμένο φάουλ του Μέσι που προήλθε από αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Νικολάου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μέσι “ζάλισε” τον Κούτρη και γύρισε για τον Ντιν, ο οποίος με συρτό σουτ έγραψε το 3-0 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Λεμονής έριξε στη μάχη τους Φορτούνη και Πάρντο αλλά μόνο ο πρώτος προσπάθησε να δώσει μία επιθετική πνοή στην ομάδα του. Έτσι, το μόνο που άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ήταν το γκολ του Νικολάου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

Μπαρτσελόνα: 9

Γιουβέντους: 6

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 3

Ολυμπιακός: 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ