ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ακόμα και η Άρσεναλ θέλει τον Γερμανό της (vid)

Με τον Μεσούτ Οζίλ να έχει κέφια η Άρσεναλ «απέδρασε» με το πρώτο της φετινό διπλό, επικρατώντας της Έβερτον με 5-2.

Ακόμα και η Άρσεναλ θέλει τον Γερμανό της (vid)

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον φιλοξένησε στο «Γκούντισον Παρκ» την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο αναλώθηκαν σε πολλά λάθη, κατόρθωσαν να επιβληθούν της Έβερτον με 5-2. Έτσι, παρέμειναν στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι ενώ τα «ζαχαρωτά» βυθίστηκαν στην 18η θέση της βαθμολογίας.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι με τον Οζίλ να θυμάται τον καλό του εαυτό και να «ταίζει» τους συμπαίκτες του. Η Άρσεναλ, μάλιστα, πλησίασε το 1-0 στο 9ο λεπτό με τον Ράμσεϊ να γυρίζει για τον Λακαζέτ και τον Γάλλο να σουτάρει πάνω στον Πίγκφορντ από κοντινή απόσταση.

Έτσι, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού τα «ζαχαρωτά» μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 12ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από ένα τάκλιν του Γκουέιγ πάνω στον Τζάκα, ο Ρούνεϊ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι «κανονιέρηδες» επιχείρησαν να απαντήσουν άμεσα με την εκτέλεση φάουλ του Σάντσεζ αλλά ο Πίκφορντ αποσόβησε τον κίνδυνο ενώ με δεύτερη προσπάθεια αρνήθηκε το γκολ στον Ράμσεϊ που είχε ακολουθήσει τη φάση.

Το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης με τον δραστήριο Σάντσεζ αλλά οι τελικές επιλογές του Χιλιανού δεν τον δικαίωναν ενώ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Τελικά, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 40ο λεπτό για να φέρει η Άρσεναλ το παιχνίδι στα ίσια. Συγκεκριμένα, μετά το σουτ του Τζάκα ο Πικφορντ δεν μπλόκαρε τη μπάλα και ο Μονρεάλ αξιοποίησε το ριμπάουντ για να γράψει το 1-1.

H Άρσεναλ πραγματοποίησε την ολική ανατροπή στο 53ο λεπτό όταν ο Σάντσεζ σέντραρε για το κεφάλι του Οζίλ και ο τελευταίος με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.

Οι ελπίδες της Έβερτον για ένα θετικό αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν στο 68ο λεπτό όταν ο Γκουέιγ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Τζάκα.

Έτσι, το σύνολο του Βενγκέρ δεν έχασε την ευκαιρία να κλείδώσει τη νίκη πέντε λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, μετά το λάθος του Βλάσιτς στη μεσαία γραμμή ο Σάντσεζ με μία πάσα τροφοδότησε τον Οζίλ, ο οποίος γύρισε για τον Λακαζέτ, που σκόραρε το πέμπτο φετινό του τέρμα.

Η Άρσεναλ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της στο 88ο λεπτό με τον Γουίλσιρ να πραγματοποιεί την κάθετη πάσα για τον Ράμσεϊ, ο οποίος τέλειωσε ιδανικά τη φάση για το 4-1. Η Έβερτον σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 93 με τον Νιάσε να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μονρεάλ και προ κενής εστίας να γράφει 4-2.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Αλέξις Σάντσεζ στο 90+5′ με μία ατομική ενέργεια βάζοντας έτσι και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ