Μια Λυών να την πιεις στο ποτήρι | Sportsking.gr

Μια Λυών να την πιεις στο ποτήρι

Η Λυών με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος επικράτησε εύκολα με 2-0 επί της Μετς με τον Φεκίρ να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα της ομάδας του.

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα δείχνει η φετινή Λυών που είναι όλο και καλύτερη στο Γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Γκενέσιο έχουν πολύ καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια κάτι που συνεχίστηκε και κόντρα στην ουραγό Μετς.

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις 6ο λεπτό με τον Ναμπίλ Φεκίρ. Ο Γάλλος χαφ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Λυών δεν έριξε το ρυθμό της και με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου διπλασίασε τα τέρματα της και πάλι με τον Φεκίρ. Μετά από ωραία ενέργεια του Τετέ ο αρχηγός της ομάδας με πλασέ από τη μικρή περιοχή έδωσε αέρα δυο τερμάτων.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και τελικά έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το «Γκρουπάμα».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.