ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Athens League 6×6: Νίκη-ρεκορκαι 6Χ6 για Amigos F.C.!

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του κορυφαίου πρωταθλήματος των Αθηνών για το Μίνι-Ποδόσφαιρο, Athens League 6X6, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr στο Kifisia Soccer Club, επεσε με μια απολυτή νίκη-ρεκορ για τη διοργάνωση, αφού οι πρωτοπόροι του Ομίλου, Amigos F.C. κατατρόπωσαν με 25-0 (!) τους Αετούς, την ώρα που Μαρούσια Ντόρτμουντ και Campeones F.C. συνέχισαν με νίκες τη διοργάνωση και έκαναν ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την προκρισή τους στην Golden League…

Athens League 6×6: Νίκη-ρεκορκαι 6Χ6 για Amigos F.C.!

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του κορυφαίου πρωταθλήματος των Αθηνών για το Μίνι-Ποδόσφαιρο, Athens League 6X6, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr στο Kifisia Soccer Club, επεσε με μια απολυτή νίκη-ρεκορ για τη διοργάνωση, αφού οι πρωτοπόροι του Ομίλου, Amigos F.C. κατατρόπωσαν με 25-0 (!) τους Αετούς, την ώρα που Μαρούσια Ντόρτμουντ και Campeones F.C. συνέχισαν με νίκες τη διοργάνωση και έκαναν ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την προκρισή τους στην Golden League

Ξεκινώντας με τους πολυ-πρωταθλητές Ελλάδας, μόνο ως αγγαρεία δεν είδαν την αναμέτρηση με τους ουραγούς της βαθμολογίας Αετούς, αφού έδωσαν το 100% των δυνατοτήτών τους και παρά τις πολλές απουσίες τους πέτυχαν… 25 γκολ!

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπουρνιάς αγωνίστηκε στο κέντρο (ο Μήτρου κάθισε κάτω από τα δοκάρια λόγω τραυματισμού στο 5ο λεπτό) και πέτυχε ούτε 1, ούτε 2 αλλά 6 γκολ αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τις δεξιότητες τους μέσα στο γήπεδο! MVP για 2ο συνεχόμενο αγώνα αναδείχθηκε ο Γουίλ Μπέρμπερης που έκανε ρεκόρ σκοραρίσματος στον όμιλο πετυχαίνοντας 11 γκολ, οδηγόντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη Β’ φάση, από την 1η θέση και έχοντας μόνο νίκες στο πρωτάθλημα!

Amigos FC: Μπουρνιάς (6), Τζελόσι (5), Μπέρμπερης Α. (2), Βείζης (1), Μήτρου, Μπέρμπερης Γ. (11)

Αετοί: Ρεκατσίνας, Ευαγγελινός, Καραούσογλου, Ραλλίδης, Φώτογλου, Γρηγορόπουλος, Τσιβγούλης, Βαγιάλης

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, η Μαρούσια Ντόρτμουντ έκανε το δικό της περίπατο επί των Dragoes F.C., έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή των Ελευθερίου που πέτυχε 5 τέρματα, δηλαδή τα μισά. Εκτός από τον ψηλόσωμο φορ, ξεχώρισε ο Αποστολόπουλος που άνοιξε το σκορ και πέτυχε συνολικά 4 γκολ, ενώ ο τελευταίος στη λίστα των σκόρερ προστέθηκε ο αρχηγός, ο Γιάννης Βαργιαμίδης.

Για τους Dragoes F.C. που μείωσαν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης σε 10-1 με τον αρχηγό τους Δημήτρη Καλαποτλή, αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα, και κρούει των κόδωνα του κινδύνου εν όψει συνέχειας, μιας και η υποχώρηση από την 2η στη 5η θέση της βαθμολογίας την κρατάει οριακά στη ζώνη της Golden League.

Μαρούσια Ντόρτμουντ: Ιορδάνης, Κοντόσης, Μεθενίτης, Βαργιαμίδης Χ., Αποστοόπουλος (4), Ελευθερίου (5), Βαργιαμίδης Γ. (1)

Dragoes FC: Μπαλατσός, Σταθόπουλος, Καλαποτλής (1), Παπαευαγγελίου, Κολοκυθάς, Κυριακόπουλος

Τέλος, η αναμετρησή Campeones F.C. – ΤΣΑ-ΠΟΥ κρίθηκε στα… χαρτιά με 3-0 υπέρ των πρώτων, κι αυτό γιατί οι «πορτοκαλί» δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να έχουν περιθώριο μόλις 3 αγωνιστικές για να αντιστρέψουν την κατάσταση και να προκριθούν στην Golden League (όντας 6οι στη βαθμολογία).

Έτσι, οι πρωταθλητές Δυτικής Αττικής έδωσαν ένα πολύ δυνατό φιλικό με την Μαγκουφάνα από τον πρώτο όμιλο, και σε ένα άκρως χιτσκοκικό παιχνίδι, ηττήθηκαν με 5-4, παρότι λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου προηγούντουσαν με 4-1! Μεγάλος πρωταγωνιστής για των «αλμπισελέστε» ο αρχηγός Διονύσης Κουντουμάδης που πέτυχε χατ-τρικ ωστοσο εξαιτίας τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό την επανάληψη. Τρία γκολ πέτυχε και για τη Μαγκουφάνα ο Σταμάτης…

Αναλυτικά η βαθμολογία του Β’ Ομίλου μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής

  1.  Amigos FC Athens 18 (78-32)
  2.  Vodka Juniors 13 (41-30)
  3. Μαρούσια Ντόρτμουντ 9 (32-17)
  4. Campeones F.C. 12 (22-8)
  5. Dragoes F.C. 9 (35-41)
  6. ΤΣΑ-ΠΟΥ 6 (41-35)
  7. ΑΦΡΟΣ FC 4 (16-19)
  8. Black Hawks 2 (14-23)
  9. Montanie 2 (24-42)
  10. Αετοί 0 (8-64)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ