Σβεν Μίσλιντατ: Το κρυφό χαρτί της Άρσεναλ | Sportsking.gr

Σβεν Μίσλιντατ: Το κρυφό χαρτί της Άρσεναλ

Ο Σβεν Μίσλιντατ είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της Άρσεναλ και αυτό γιατί η πορεία του στην Ντόρτμουντ έχει δείξει το μεγάλο του ταλέντο.

Πρόσφατα άφησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ για χάρη της Άρσεναλ. Το «μυαλό» της Ντόρτμουντ, το άτομο δηλαδή που βρίσκεται πίσω από τις μεταγραφές των Λεβαντόφσκι, Καγκάβα, Ντεμπελέ και Ομπαμεγιάνγκ θα βρίσκεται πλέον στο Λονδίνο.

Ο λόγος βέβαια για τον Σβεν Μίσλιντατ, που πλέον είναι το κρυφό και δυνατό χαρτί της Άρσεναλ, ο άνθρωπος που θα ηγηθεί των μεταγραφικών κινήσεων των «κανονιέρηδων».

Τα τελευταία 10 χρόνια ο Σβεν Μίσλιντατ από την θέση του διευθυντή scouting της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι αυτός που φρόντισε να γεμίζει με ταλέντο τους Βεστφαλούς, που πάντα είχαν εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές τους, που συνήθως ήταν χαμηλού κόστους.

Την είδηση επιβεβαίωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Μίχαελ Τσορκ να εύχεται τα καλύτερα στον άνθρωπο που συνέβαλλε στην αλματώδη ανάπτυξη της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.