Ντουγκαρί για Μήτρογλου: «Αναρωτιέμαι πως έβαζε 20 γκολ στην Πορτογαλία» | Sportsking.gr

Ντουγκαρί για Μήτρογλου: «Αναρωτιέμαι πως έβαζε 20 γκολ στην Πορτογαλία»

Σκληρή κριτική στον φορ της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, άσκησε ο πρώην πάικτης των Μασσαλών, Κριστόφ Ντουγκαρί.

H παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στα γαλλικά γήπεδα δεν πηγαίνει ακριβώς σύμφωνα με το πλάνο του Έλληνα διεθνή, ο οποίος δυσκολεύεται στη νέα πραγματικότητα.

Έτσι, μετά από 7 συμμετοχές και μόλις 2 γκολ, οι φίλοι της Μαρσέιγ έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον 29χρονο, τον οποίο περιμένουν να σκοράρει ακατάπαυστα, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια στην Μπενφίκα.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Μήτρογλου δέχθηκε τα πυρά του πρώην παίκτη της Μαρσέιγ και νυν σχολιαστή στο γαλλικό ραδιόφωνο «RMC», Κριστόφ Ντουγκαρί: «Δεν είναι δυνατόν αυτό που γίνεται με τον Μήτρογλου. Βλέπω τα στατιστικά κι αναρωτιέμαι πώς αυτό το παιδί μπόρεσε κι έβαλε 15 ή 20 γκολ, ακόμα και στην Πορτογαλία. Δεν ζητά την μπάλα, οι μεταβιβάσεις του είναι καταστροφικές και κοντρολάρει την μπάλα με το γόνατο. Είναι καταστροφικός. Δεν έχει ταχύτητα, πώς μπορεί ο Μήτρογλου να παίρνει τη θέση του Ζερμέν; Είναι απίστευτο, αδύνατο»
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.