ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Έσβησε άδοξα το όνειρο (vid)

O Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο "Ζοσέ Αλαβαλάδε", με αποτέλεσμα να υποστεί ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Έσβησε άδοξα το όνειρο (vid)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο “Ζοσέ Αλβαλάδε”. Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν καλό πρόσωπο μόνο για 40 λεπτά με αποτέλεσμα η Σπόρτινγκ να φτάνει σε μία εύκολη νίκη με 3-1. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 7 βαθμούς και σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία της Γιουβέντους με τη Μπαρτσελόνα βρίσκονται ακόμα στο κόλπο της πρόκρισης. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μετά από 5 αγωνιστικές έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό μετρώντας 4 γκολ ενεργητικό και 11 παθητικό.

TO MATΣ:

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τους ερυθρόλευκους μόλις στο 3ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Προτό λειτούργησε σωτήρια στο σουτ του Πίντο από το ύψος του πέναλτι για να έρθει ο Ντοστ να πάρει το ριμπάουντ και να αστοχήσει σχεδόν προ κενής εστίας στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ο κίνδυνος για την εστία του Προτό εμφανίστηκε ξανά στο 14ο λεπτό αλλά η επέμβαση του Ένχελς με τάκλιν στο σουτ του Φερνάντεζ από κοντινή απόσταση αποδείχθηκε σωτήρια.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι το 40ο λεπτό, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες και να παίξει πολύ από την πλευρά του Πάρντο. Ωστόσο, με τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη ως ψευτοεννιαριού, η αντίπαλη περιοχή συνήθως ήταν άδεια, καθώς ο Έλληνας διεθνής σπάνια πατούσε στο κουτί.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Ολυμπιακός είχε μπλοκάρει το κάθετο παιχνίδι της Σπόρτινγκ και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κατευθυνθούν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Μία στιγμή αδράνειας της άμυνας των φιλοξενούμενων, όμως, οδήγησε στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό, ο Ζέλσον Μαρτίν κατάφερε μέσα από πολλά πόδια να πραγματοποιήσει το γύρισμα από τη δεξιά πτέρυγα και ο Ντοστ αφού έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι πρόλαβε τον Μποτία για να γράψει 1-0.

Αυτό το γκολ αποσυντόνισε την ομάδα του Τάκη Λεμονή, η οποία βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο 43΄. Ένα λάθος του Κούτρη αυτή τη φορά, έδωσε την ευκαιρία στον Μπρούνο Σέζαρ να πατήσει περιοχή και με συρτό άπιαστο σουτ στη γωνία του Πρότο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έμοιαζε να έχει αδειάσει ψυχολογικά και να έχει παρατήσει κάθε προσπάθεια για τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Αντίθετα, ο πορτογαλικός σύλλογος έψαχνε το τρίτο γκολ κυρίως από την πλευρά του Κούτρη.

Η είσοδος του Τζούρτζεβιτς δε βελτίωσε την εικόνα του Ολυμπιακού και έτσι η Σπόρτινγκ πέτυχε το 3-0 στο 66ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντοστ νίκησε στον αέρα τον Μποτία για να γράψει το 3-0.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι αν και δεν κυνήγησαν κάποιο γκολ μείωσαν στο τελικό 3-1 με το νεοεισελθόντα Οφόε με υπέροχο πλασέ μετά το γύρισμα του Φιγκέιρας να διασκεδάζει τις εντυπώσεις για την ομάδα του Τάκη Λεμονή.

Το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου: Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: 0-0

Η βαθμολογία του ομίλου:

Μπαρτσελόνα: 11

Γιουβέντους: 8

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 7

Ολυμπιακός: 1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ