Φίλοι της Μπάγερν πέταξαν πλαστά 100ευρα (vid) | Sportsking.gr

Φίλοι της Μπάγερν πέταξαν πλαστά 100ευρα (vid)

Φίλοι της Μπάγερν Μονάχου πέταξαν πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ στην εκτός αναμέτρηση των "βαυαρών" με αντίπαλο την Άντερλεχτ.

Δυσαρεστημένοι με τις πολύ ακριβές τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και της Άντερλεχτ στο Βέλγιο ήταν οι φίλοι των «βαυαρών». Συγκεκριμένα, έκαστος έπρεπε να πληρώσει 100 ευρώ για να παραβρεθεί στην κερκίδα των φιλοξενούμενων και να παρακολουθήσει από κοντά τη γερμανική ομάδα να κερδίζει τελικά με 2-1 τους Βέλγους.

Έτσι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, οι φίλοι της Μπάγερν πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, με συνέπεια να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι και να καθαριστεί το γήπεδο. Στην κερκίδα, μάλιστα, αναρτήθηκε και ένα σχετικό πανό με το εξής περιεχόμενο: «100 ευρώ; Τώρα ικανοποιήθηκε η φιλοχρηματία σας;»
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.