Θα τους πίνει για καιρό ακόμη το αίμα ο Ροντρίγκο! | Sportsking.gr

Θα τους πίνει για καιρό ακόμη το αίμα ο Ροντρίγκο!

Τη φανέλα της Βαλένθια θα συνεχίσει να φοράει ως το καλοκαίρι του 2022 ο Ροντρίγκο Μορένο, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Εδώ και αρκετές ημέρες η διοίκηση της Βαλένθια είχε επαφές με τον Ροντρίγκο Μορένο, ώστε οι δύο πλευρές ν’ ανανεώσουν την συνεργασία τους. Εν τέλει αυτό είναι και επίσημο!

Ο 26χρονος επιθετικός θα βρίσκεται στις «νυχτερίδες» ως το καλοκαίρι του 2022! Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η ισπανική ομάδα, μέσω της επίσημης ανακοίνωσής της, όποιος σύλλογος θελήσει στο μέλλον να τον αποκτήσει θα πρέπει να τα «σκάσει» χοντρά.

Συγκεκριμένα η Βαλένθια θα δεχτεί να τον πουλήσει αν και εφόσον στα γραφεία της φτάσει πρόταση που θα αγγίζει ή θα ξεπερνάει τα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο Ροντρίγκο Μορένο βρίσκεται στην Βαλένθια από το 2015 και από τότε ως και σήμερα μετράει 55 εμφανίσεις μαζί της, ενώ έχει πανηγυρίσει και 14 γκολ. Ωστόσο, όπως έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν πολλά περισσότερα από εκείνον από εδώ και πέρα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.