Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Μανωλάς! | Sportsking.gr

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Μανωλάς!

Πολύ κοντά στο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ρόμα είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού τύπου, η πλευρά του ποδοσφαιριστή και της ομάδας έκαναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και έτσι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρόμα θα αμείβει τον Έλληνα διεθνή στόπερ με ένα ποσό της τάξης των 2.800.000 ευρώ τον χρόνο (μαζί με τα μπόνους). Έτσι λοιπόν, το νέο συμβόλαιο του Μανωλά, εφόσον έχει αίσιο τέλος η ιστορία, θα είναι κατά 300.000 ευρώ μεγαλύτερο από το προηγούμενο.

Όσον αφορά τη ρήτρα αποδέσμευσης, αυτή θα ανέρχεται σε ένα ποσό της τάξης των 35.000.000 ευρώ, από τα 25.000.000 ευρώ που υπήρχε στο προηγούμενο συμβόλαιο.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως ο Κώστας Μανωλάς διανύει την 4η του σεζόν στην Ρώμη. Από το 2014 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 143 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) έχοντας πετύχει και 4 γκολ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.