ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Athens League 6×6: Νίκη… πρωταθλητή για Campeones!

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του κορυφαίου πρωταθλήματος των Αθηνών για το Μίνι-Ποδόσφαιρο, Athens League 6X6, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr στο Kifisia Soccer Club, έπεσε χθες: με τους Campeones F.C. να βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα υστερά από μια πολύ σπουδαία νίκη επι των προτωπόρων Amigos F.C. με 8-5!

Athens League 6×6: Νίκη… πρωταθλητή για Campeones!

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του κορυφαίου πρωταθλήματος των Αθηνών για το Μίνι-Ποδόσφαιρο, Athens League 6X6, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr στο Kifisia Soccer Club, έπεσε χθες: με τους Campeones F.C. να βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα υστερά από μια πολύ σπουδαία νίκη επι των προτωπόρων Amigos F.C. με 8-5!

Ένα τρίποντο που φέρνει τα πάνω κάτω στον όμιλο αναφορικά με την πρώτη θέση μιας και ύστερα από αυτή την ήττα των Amigos F.C. υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο της ρειπλής ισοβαθμίας στην κορυφή, με νικητή να αναδεικνύεται η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων, κριτήριο που ισχύει για την τριπλή ισοβαθμία!

Αναφορικά με το παιχνίδι, κύλησε άκρως αμφίροπα στο πρώτο μέρος (4-4) με τους Campeones να προηγούνται γρήγορα με 2-0 χάρη στα τέρματα των Δημητριάδη και Ντίνου Κουντουμάδη, αλλά τους πολυπρωταθλητές παρότι λαβωμένοι (διχώς Ντρένοβα και Γ. Μπέρμπερη) να κάνουν την ανατροπή με τους Τζελόσι, Μπέρμπερη και Μήτρου για το 2-3, και το 3-4 λίγη ώρα αργότερα με τον Καράτι να απαντάει σε γκολ του Χαϊδά!

Παρόλα αυτά οι Campeones F.C. δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και λίγα δευτερολεπτα πριν βγει το ημίρονο ισοφάρισαν σε 4-4 με τον Κοτσίφη, ένα γκολ πουέπαιξε κομβικό ρόλο στη συνέχεια, κι αυτό γιατι αντέστρεψε τις ψυχολογίες, ενώ ο ίδιος παίκτης με το καλησπέρα στην επανάληψη έβαλε σε θέση οδηγού τους πρωταθλητές Δυτικής Αττικής, που δεν έμελλε να χάσουν ποτέ απο εκείνο το σημείο κι έπειτα το προβάδισμα τους!

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχηκε ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς, Χαιδάς, που δέχθηκε ένα αντιαθλιτικό χτύπημα του Καράτι σε μια διεκδίκηση, κι ενώ το προηγούμενο 10λεπτό είχε πετύχει ακόμα 2 τέρματα (χατ τρικ) για την ομάδα του, παρά τη στιγμιαία μείωση του Τζελόσι σε 7-5…

Το παιχνίδι διακόπηκε ύστερα από το χτύπημα του Καράτι στον Χαϊδα, με τον Καράτι να διαμυνήει πάντως πως παρά τον εκνευρισμό ολόκληρης της ομάδας για την 1η ήττα της στο πρωτάθλημα δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει με το χέρι του δυνατά τον αντίπαλο του και αργότερα να ζητά εγκάρδιο συγγνώμη από διοργανώτρια αρχή και Campeones F.C. για μια στάση που δεν αρμόζει επ ουδενί σε έναν ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του…

Έτσι  ο ποδοσφαιριστής των Amigos F.C. αποφεύγει την τιμωρία, τόσο για την πρότερη άριστη συμπεριφορά του στις προηγούμενες αγωνιστικές της πρώτης φάσης, όσο και για τη μεταμέλεια του, ωστόσο όπως και οι Black Hawks έτσι και οι πρωταθλητές Ελλάδας ισχύει ο κανονισμός της  καραντίνας υποτροπής, που σημαίνει πως οποιαδήποτε εκκούσια η ακούσια αντιαθλητική συμπεριφορά από οποιονδήποτε αθλητη -μιας ομάδας υπόδειγμα κατά τα αλλά- κατά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα σημάνει αυτόματα με αποκλεισμό της…

Campeones FC: Κοτσώρης, Δημηριάδης(1), Ηλιόπουλος, Κοτσίφης (2), Δ. Κουντουμάδης, Νταλακός Ντ Κουντουμάδης (2), Μπερναλής Κ. (1),  Χαϊδας (3)

Amigos FC: Μπουρνιάς, Μπέρμπερης Α. (1), Αγαλιού, Καράτι (1), Τζελόσι (2), Μήτρου (1)

Στην αναμέτρηση που προηγήθηκε νωρίτερα, ο ΑΦΡΟΣ F.C. έδειξε για ακόμα μια φορά πως έχει ξεπεράσει την κρίση της αρχής κι επικράτησε με το άνετο 6-0 των Dragoes F.C. που λόγω ένος τραυματισμού του Σεμερτζίαν, ήταν σαν να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερα από τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ξανά ο Στέλιος Τατασόπουλος που πέτυχε 4 τέρματα (το 2ο μάλιστα με ασύλληπτο σουτ από το κέντρο), ενώ τα μέγιστα συνέβαλε ο MVP Κάντζος και η αμυντική τριάδα των… σωτήρων: Καβαλάρης (τερματοφύλακας, Μαστρογιώργος και Παπαδάκης!

Πλέον οι «παραλλαγές» χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη επι των ΑΕΤΩΝ την προσεχή Τετάρτη για να φτάσουν τους 10 βαθμούς, κι ένα δώρο των «Δράκων» την τελευταία αγωνιστική με την ΤΣΑ-ΠΟΥ, που θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν στην Golden League, εάν κι εφόσον επικρατήσουν με ένα φυσιολογικό σκορ των Campeones FC που πάντως με τη σειρά τους, θα θέλουν κάτι αντίστοιχο ουτώς ώστε να τερματίσουν στην πρώτη θέση! Μιλάμε για μια πραγματική… σφαγή!

ΑΦΡΟΣ FC: Καβαλάρης, Μαστρογιώργος, Παπαδάκης, Κάντζος, Τατασόπουλος (4), Κλοπ (2)

Dragoes FC: Μπαλατσός, Σεμερτζιάν, Κυριακόπουλος, Σταθόπουλος, Παπαευαγγελίου, Κολοκυθάς

Η βαθμολογία του Β’ Ομίλου μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής:

  1.  Amigos FC Athens 21 (86-40)
  2. Μαρούσια Ντόρτμουντ 18 (54-24)
  3. Campeones F.C. 18 (37-15)
  4.  Vodka Juniors 16 (56-40)
  5. ΤΣΑ-ΠΟΥ 12 (53-44)
  6. Dragoes F.C. 9 (37-54)
  7. ΑΦΡΟΣ FC 7 (22-22)
  8. Montanie 5 (31-48)
  9. Black Hawks 2 (22-43)
  10. Αετοί 0 (8-67)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ