Ράμος: «Με τον Ρονάλντο έχουμε τις διαφωνίες μας» | Sportsking.gr

Ράμος: «Με τον Ρονάλντο έχουμε τις διαφωνίες μας»

O Σέρχιο Ράμος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως έχει κάποιες διαφωνίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει την σχέση τους.

Ο Σέρχιο Ράμος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δυο ιδιαίτερες προσωπικότητες και κομβικοί παίκτες για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δυο άνδρες έχουν διαφωνήσει ανοικτά στο παρελθόν αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει την προσωπική τους σχέση που παραμένει άριστη.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε με δηλώσεις του ο Σέρχιο Ράμος.

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα μας. Πάντα είχαμε πολύ καλή σχέση με τον Κριστιάνο. Είμαστε δυο παίκτες με προσωπικότητα και διαφορετικές απόψεις για κάποια θέματα. Πολλές φορές έχουμε τις διαφωνίες μας αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σχέση μας».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Ρεάλ μίλησε για το μέτριο ξεκίνημα της «Βασίλισσας» στο πρωτάθλημα.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάζουμε κάθε στόχο ξεχωριστά. Δεν έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία μας, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε επαφή με την κορυφή και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.