ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

“Έδειξε” τα δόντια της η Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν έδειξε τη δύναμή της απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (3-1), με τον Τολισό να κάνει ότι θέλει πετυχαίνοντας δύο γκολ. Η Άντερλεχτ κέρδισε 1-0 την Σέλτικ εκτός έδρας αλλά τελικά έμεινε με άδεια χέρια.

“Έδειξε” τα δόντια της η Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την τριάρα στο Παρίσι και φιλοδώρησε με τρία τέρματα την Παρί Σεν Ζερμέν (3-1). Μπορεί να μην κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της αλλά έδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι έχει ξυπνήσει για τα καλά κάτι που κατάλαβε ο Νεϊμάρ και η παρέα του. Η Άντερλεχτ πήρε το “διπλό” κόντρα στη Σέλτικ (0-1), αλλά δεν της έφτανε για να εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ των Παριζιάνων κυνηγούσε ένα τρομερό ρεκόρ, να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν 3 – 1

Από νωρίς έδειξε τις ορέξεις της η Μπάγερν Μονάχου που διψούσε για εκδίκηση για το 3-0 στο Παρίσι. Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′ και έδωσε το σύνθημα για τα τέσσερα γκολ που χρειάζονταν οι Βαυαροί για να πάρουν την πρωτιά του ομίλου. Οι Γερμανοί συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Τολισό, ο οποίος εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0 και όλα έδειχναν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να “κλέψουν” την πρωτιά στον όμιλο.

Ωστόσο, η Παρί ξύπνησε πέτυχε το πολύτιμο γκολ και καθάρισε. Ο Εμπαπέ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των Βαυαρών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1. Η Μπάγερν πάντως συνέχισε να πιέζει έφτασε και σε τρίτο γκολ πάλι με τον Τολισό, απέδειξε ότι είναι πανίσχυρη και πρέπει να λογίζεται στους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, καθώς ο Γιούπ Χάινκες την έχει μεταμορφώσει.

Σέλτικ – Άντερλεχτ 0 – 1

Έμεινε με το παράπονο η Άντερλεχτ που έκανε υπερπροσπάθεια, πήρε το “διπλό” στο Σέλτικ Παρκ αλλά δεν τα κατάφερε να περάσει στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς ήθελε νίκη με περισσότερα τέρματα. Έτσι οι Σκωτσέζοι θα συνεχίσουν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Η Σέλτικ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πίεζε αλλά η Άντερλεχτ σκόραρε. Στο 62′ ο Σιμούνοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ), η οποία παρότι αγχώθηκε πήρε την πρόκριση για το Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας στα… τάρταρα τους Βέλγους.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Παρί Σεν Ζερμέν 15

Μπάγερν 15

Σέλτικ 3

Άντερλεχτ 3

  • Η Παρί και η Σέλτικ υπερτερούν στη βαθμολογία της Μπάγερν και της Άντερλεχτ αντίστοιχα, λόγω της διαφοράς των γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=Ghh7kXFaeqY

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ