Έγινε… οικοδόμος ο Σέρχιο Ράμος (pic) | Sportsking.gr

Έγινε… οικοδόμος ο Σέρχιο Ράμος (pic)

Για να βγάλει τα προς το ζην ο Σέρχιο Ράμος, έφτασε να εργάζεται ως μπετατζής σε οικοδομή στην Ισπανία. Δεν μας πιστεύετε; Έχουμε και φωτογραφία- ντοκουμέντο για να σας πείσουμε.

O Σέρχιο Ράμος δεν είναι μόνο από τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά ανήκει στη λίστα με τους αμυντικούς που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παγκοσμίως.

Όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Είναι από τους καλύτερους. Όμως ποιος δεν θα έλεγε όχι σε λίγα χρήματα παραπάνω; Ακόμη και αν μιλάμε για έναν παίκτη της δικής του κλάσης. Γι’ αυτό το λόγο και πήγε σε οικοδομή, ώστε να τα «τσεπώσει» και από εκεί.

Προφανώς και κάνουμε πλάκα. Ο παρακάτω κύριος είναι φτυστός ο στόπερ της Βασίλισσας, με τη μοναδική διαφορά που εκείνος για να βγάλει τα προς το ζην δεν παίζει ποδόσφαιρο, ενώ και η χρηματική ανταμοιβή του απέχει έτη φωτός από εκείνη του Ράμος που του μοιάζει πολύ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.