ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Με… «σβηστές» μηχανές η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σπόρτινγκ!

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Με… «σβηστές» μηχανές η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σπόρτινγκ!

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα είχε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα κάποια σπουδαία ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ρουί Πατρίσιο.

Μετά από 20′ αγώνα η Μπαρτσελόνα έκανε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Αντρέ Γκομέζ πέρασε ωραία δύο αμυντικούς των Πορτογάλων, έφτασε στο όριο της περιοχής, επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 25′ οι “Μπλαουγκράνα” πλησίασαν στο γκολ. Ο Σουάρες έφυγε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, βγήκε τετ α τετ με τον Πατρίσιο, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Πορτογάλο κιπερ. Αυτές ήταν, ουσιαστικά, οι μοναδικές σπουδαίες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Μπαρτσελόνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όπως και στο πρώτο ημίχρονο. Έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας και καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 51′ οι Κυπελλούχοι Ισπανίας δημιούργησαν μία ακόμη καλή στιγμή στο παιγνίδι. Ο Άλεξ Βιδάλ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ αλλά η άμυνα των Πορτογάλων έδιωξε σε κόρνερ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (59′) η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέτυχε το πολυπόθητο γκολ. Ο Ντένις Σουάρεθ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πάκο Αλκάθερ πήρε την κεφαλιά και “νίκησε” τον Πατρίσιο για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα (62′) η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έγινε για πρώτη φορά απειλητική στον αγώνα. Ο Ντοστ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ αλλά ο Σίλεσεν έδιωξε εντυπωσιακά κρατώντας το “μηδέν” στην άμυνα.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα (72′) η Μπαρτσελόνα πλησίασε στο 2-0. Ο Λέο Μέσι βρέθηκε στην άκρη της περιοχής, επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρουί Πατρίσιο. Στο 82′ ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα δημιουργήσει μια ακόμα ευκαιρία για την ομάδα του, όταν το σουτ που θα επιχειρήσει μέσα από την περιοχή θα διώξει εντυπωσιακά ο Πατρίσιο. Με την συμπλήρωση των 90′ η Μπαρτσελόνα “καθάρισε” το παιχνίδι. Ο Ντένις Σουάρεθ κάνει την κίνηση από τα αριστερά, γυρίζει προς την περιοχή και ο Ματιέ, άθελά του, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε νικήτρια. Οι Μπλαουγκράνα ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ 1οι με 14 βαθμούς, ενώ οι Πορτογάλοι τερμάτισαν 3οι με 7.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ