ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

“Τυφώνας” Λίβερπουλ πέρασε… αέρας στους 16! (vid)

Με εκπληκτικό Κουτίνιο (χατ τρικ) και Μανέ (δύο γκολ) η Λίβερπουλ συνέτριψε 7-0 την Σπάρτακ Μόσχας πέρασε εμφατικά στους 16 τους Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με την Σεβίλλη, που παρότι έμεινε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Μάριμπορ προκρίθηκε.

“Τυφώνας” Λίβερπουλ πέρασε… αέρας στους 16! (vid)

Απολαυστική, καταιγιστική, μαγική, απίθανη ή απλά η Λίβερπουλ στην καλή της βραδιά. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε… όργια κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας κερδίζοντάς την με 7-0, πέρασε με εμφατικό τρόπο στους 16 τους Τσάμπιονς Λιγκ και με ανάλογες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Ωστόσο της μένει η πικρία ότι δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το ρεκόρ της με τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της, την οποία είχε πετύχει το 2007 νικώντας με 8-0 την Μπεσίκτας. Τρομακτική εμφάνιση από τον Φελίπε Κουτίνιο και τον Σάντιο Μανέ, με τον πρώτο να σημειώνει χατ τρικ και τον δεύτερο να πετυχαίνει δύο γκολ. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σεβίλλη τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση παρότι χρειάστηκε τη βοήθεια της Λίβερπουλ. Οι Ανδαλουσιάνοι δυσκολεύτηκαν πολύ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την αδύναμη Μάριμπορ αλλά πήραν το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Τρομερό στατιστικό ότι φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκαν τα περισσότερα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ (!), από 292 που ήταν το ρεκόρ έφτασε 306, αποδεικνύοντας ότι φέτος είδαμε τρομερά παιχνίδια.

Λίβερπουλ – Σπαρτάκ Μόσχας 7 – 0

Από την αρχή έδειξαν τα… δόντια τους οι “Κόκκινοι”, οι οποίοι προηγήθηκαν νωρίς νωρίς (4′) με τον Φελίπε Κουτίνιο να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Ο “τυφώνας” παρέσυρε για τα καλά την Σπαρτάκ Μόσχας που ήταν ανήμπορη να υψώσει το ανάστημά της μπροστά στο μεγαθήριο που εμφανίστηκε απόψε στο Άνφιλντ. Ο Βραζιλιάνος 11 λεπτά μετά σκόραρε και πάλι και ο Φιρμίνιο έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 20λεπτο. Η Λίβερπουλ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μανέ πήρε τη σκυτάλη από τον Φιρμίνιο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.  Ο Κουτίνιο ήθελε το χατ τρικ και τελικά τα κατάφερε στο 50′, διαμορφώνοντας το 5-0 και όλα έδειχναν ότι πάμε για την κατάρριψη του επικού ρεκόρ του 2007, όταν οι “Κόκκινοι” είχαν συντρίψει 8-0 την Μπεσίκτας. Η Λίβερπουλ το προσπάθησε αλλά δεν το πέτυχε, Μανέ (76′) και Σαλάχ (86′) ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 7-0 και η Λίβερπουλ πέρασε… αέρας στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 9 χρόνια, ως πρώτη από τον όμιλό της, ενώ οι Ρώσοι συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Άξιο αναφοράς ότι ο Κουτίνιο σημείωσε πρώτη φορά χατ τρικ στη διοργάνωση. Πάντως η ομάδα του Μέρσεσαϊντ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έσπασε ένα σπουδαίο ρεκόρ, αφού πέτυχε 23 γκολ, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη φάση των ομίλων. Ακόμη γράφει ιστορία η Αγγλία που θα εκπροσωπείται από 5 ομάδες στην φάση των νοκ άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάριμπορ – Σεβίλλη 1 – 1

Πολύ άσχημο πρόσωπο έδειξε η Σεβίλλη αλλά τελικά με την βοήθεια της Λίβερπουλ πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ανδαλουσιάνοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους Σλοβένους, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μόλις στο 10′ λεπτό οι γηπεδούχοι σόκαραν την ομάδα του Μπερίσο με τον Ταβάρες, αλλά ο Γκάνσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 79′ αφού η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του Χαντάνοβιτς, Έτσι οι Ανδαλουσιάνοι γλίτωσαν τη δεύτερη φετινή ήττα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Πάντως ακόμη και με ήττα η Σεβίλλη θα προκρινόταν, τη στιγμή που η Λίβερπουλ διέλυε την Σπαρτάκ Μόσχας. Άξιο αναφοράς ότι ο Ταβάρες, που βρίσκεται 10 χρόνια στη Μάριμπορ και είναι ο αρχηγός της, έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του.

Βαθμολογία 5ου ομίλου

Λίβερπουλ 12
Σεβίλλη 9
Σπαρτάκ Μόσχας 6
Μάριμπορ 3

https://www.youtube.com/watch?v=pCv40qDhukI

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ