Γκουαρδιόλα: «Η ήττα θα μας κάνει καλό» | Sportsking.gr

Γκουαρδιόλα: «Η ήττα θα μας κάνει καλό»

Θετικό αντίκτυπο στην Μάντσεστερ Σίτι θα έχει η ήττα από την Σαχτάρ (2-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε 2-1 από τη Σαχτάρ για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρεί ότι η συγκεκριμένη ήττα θα κάνει καλό στην ομάδα του.

Ο τεχνικός των «Πολιτών» τόνισε πως παρότι πονάει η ήττα, θα βοηθήσει την ομάδα του και αλλά και θα σταματήσει τον κόσμο από το να λέει πολλά, αφού έβλεπε τη Σίτι να κερδίζει διαρκώς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουαρδιόλα:

«Πονάει, πάντοτε πονάει μια ήττα. Όμως, χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παιχνίδι και μια ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Θα μας κάνει πολύ καλό. Ο κόσμος λέει πολλά όταν κερδίζεις συνέχεια και τώρα θα σταματήσουν. Ήρθαμε στην έδρα της Σαχτάρ έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά, αλλά προσπαθήσαμε και δεν μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει ότι δεν παίξαμε… Τώρα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην Κυριακή».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.