Κάραχερ για Κουτίνιο: «Θα μείνει στη Λίβερπουλ» (vid) | Sportsking.gr

Κάραχερ για Κουτίνιο: «Θα μείνει στη Λίβερπουλ» (vid)

Σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με τον Κουτίνιο και ένα δημοσιογράφο, ο Τζέιμι Κάραχερ τόνισε ότι ο Κουτίνιο θα παραμείνει στη Λίβερπουλ.

Ο Κουτίνιο δίνει συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας, στο πλευρό του είναι και ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, ο Βραζιλιάνος μιλάει για το χατ τρικ του και ένα τηλεφώνημα τα αλλάζει όλα.

Χτυπάει το κινητό του Κάραχερ και ο δημοσιογράφος βρίσκει την ευκαιρία και λέει: «Η Μπαρτσελόνα θα είναι», για να πάρει την απάντηση του, ότι ο Κουτίνιο θα μείνει στη Λίβερπουλ. Όλα αυτά σε ζωντανή σύνδεση και σε εξαιρετικό κλίμα με τους τρεις τους να γελάνε με το σκηνικό που εκτυλίχθηκε.

Δείτε και μόνοι σας:

*Carra’s phone rings*Interviewer: "That’s probably Barcelona calling"Carragher: "Naah, he’s staying"Brilliant 😂😂🎬 @ViasportFotball

Geplaatst door Jürgen Klopp – The Normal One op Woensdag 6 december 2017
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.