Ζιντάν: «Πιθανές οι μεταγραφές τον Ιανουάριο» | Sportsking.gr

Ζιντάν: «Πιθανές οι μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Πολύ πιθανό να προχωρήσει σε μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης για δραστηριοποίηση στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου αποκάλυψε ο Ζινεντίν Ζιντάν, μια ημέρα μετά τον τραυματισμό του Βαράν απέναντι στην Ντόρτμουντ.

«Υπάρχει η πιθανότητα να κάνουμε μεταγραφές. Θα έχουμε 30 μέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει. Ο Βαράν τραυματίστηκε και πρέπει να δούμε πως θα είναι. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα χάσει σίγουρα την σαββατιάτικη αναμέτρηση.με την Σεβίλλη.

Όσον αφορά τον Βαγιέχο δε νομίζω να έχει κάτι σοβαρό αλλά πρέπει να επανεκτιμήσουμε την περίπτωσή του. Θα βρούμε μια λύση να το ξεπεράσουμε, ο Γιορέντε έχει αγωνιστή στο κέντρο της άμυνας κατά το παρελθόν, οπότε θα δούμε».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.