ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Εύκολα (και) τη Λιλ, η Παρί!

Πιο εύκολη απ όσο δείχνει το τελικό σκορ, ήταν η νίκη της Παρί, κόντρα στη Λιλ. Οι ”πρωτευουσιάνοι” επικράτησαν με 3-1 των ”κόκκινων”, έφτασαν τους 44 πόντους, και βρίσκονται πλέον στο +12 από τη δεύτερη Λυόν. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, παρατάχθηκε χωρίς τους Νεϊμάρ, Τιάγκο Σίλβα και Κουρζαβά, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι […]

Εύκολα (και) τη Λιλ, η Παρί!

Πιο εύκολη απ όσο δείχνει το τελικό σκορ, ήταν η νίκη της Παρί, κόντρα στη Λιλ. Οι ”πρωτευουσιάνοι” επικράτησαν με 3-1 των ”κόκκινων”, έφτασαν τους 44 πόντους, και βρίσκονται πλέον στο +12 από τη δεύτερη Λυόν.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, παρατάχθηκε χωρίς τους Νεϊμάρ, Τιάγκο Σίλβα και Κουρζαβά, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ουνάι Έμερι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς, με στόχο το γρήγορο γκολ. Στο 7′, το σουτ του Άλβες ύστερα από πάσα του Ντι Μαρία πέρασε άουτ. Ωραία ενέργεια του Εμ’ Μπαπέ στο 14′, ο νεαρός Γάλλος έπεσε στην περιοχή, αλλά δε συγκίνησε τον ρέφερι της αναμέτρησης. Η Παρί πίεζε, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτό, μέχρι το 28ο λεπτό, όταν και ο Ντι Μαρία ”έλυσε” το ”γόρδιο δεσμό”. Ωραία ανάπτυξη για τους ”πρωτευουσιάνους”, ο Παστόρε έδωσε τον Εμ’ Μπαπέ, εκείνος έκανε τη σέντρα από δεξιά, και ο Αργεντίνος πετάχτηκε ανάμεσα στα στόπερ της Λιλ, σκοράροντας με όμορφη κεφαλιά για το 1-0. Ο Γάλλος πάντως, δεν ήταν εξίσου ομαδικός στο 33′, όταν μετά από λάθος του κίπερ της Λιλ, σούταρε άουτ, και ενώ είχε τρείς συμπαίκτες πλάι του.

Μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έκαναν επίδειξη τεχνικής, με passing game (το ποσοστό κατοχής ήταν της τάξεως του 60%), χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά  την εστία του Μενιάν.

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκε στην ”επανάληψη” η Παρί, για να σιγουρέψει το τρίποντο. Στο 49ο λεπτό, ο Βεράτι έκλεψε, ο Καβάνι έδωσε στον Ντι Μαρία, και εκείνος με τη σειρά του ”σέρβιρε” στον Χαβιέ Παστόρε, που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ”έγραψε” το 2-0. Η Λιλ προσπάθησε να βγει μπροστά, ωστόσο η προσπάθεια αυτή δε στέφθηκε με επιτυχία, ειδικά στο..πολύ άστοχο σουτ του Πεπέ (55′).

Ο Κιλιάν Εμ’ Μπαπέ ήταν αρκετά δραστήριος, κάτι που φάνηκε και από τη φάση του 73ου λεπτού, όταν με ατομική προσπάθεια, το σουτ που επιχείρησε, κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μενιάν. Ήταν φανερό πως οι γηπεδούχοι ”κατέβασαν” ρυθμό μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, χωρίς ωστόσο να επιτρέπουν στην ομάδα του Αντονέτι να απειλήσει τον Αρεολά.

Ωστόσο, η επανάπαυση δεν έκανε καλό στην ομάδα του Έμερι. Στο 87′ ο Ελ Γκάζι με δεξί σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αρεολά και έβαλε σε εγρήγορση τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά μετά ο Μενιάν σταμάτησε το σουτ του Καβάνι, κάτι που δεν έκανε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94′), όταν και ο Εμ’ Μπαπέ με σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ