Παρελθόν ο Μπος, ανέλαβε ο Στόγκερ | Sportsking.gr

Παρελθόν ο Μπος, ανέλαβε ο Στόγκερ

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε το διάδοχο του Πίτερ Μπος στην τεχνική της ηγεσία.

Μετά τη νέα εντός έδρας ήττα της Ντόρτμουντ, αυτή τη φορά από τη Βέρντερ Βρέμης, ήταν δεδομένο ότι ο τεχνικός των Βεστφαλών, Πίτερ Μπος, μετρούσε ώρες στο τιμόνι της ομάδας. Εξάλλου, επρόκειτο για το όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο η Ντόρτμουντ έμενε χωρίς νίκη καθώς αυτό είχε συμβεί τελευταία φορά στις 30 Σεπτεμβρίου όταν επικρατούσε της Αουσμπούργκ με 2-1 εκτός έδρας.

Πράγματι, η Ντόρτμουντ πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην τεχνικό του Άγιαξ, ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Τη θέση του Μπος στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανέλαβε ο Πίτερ Στόγκερ, ο οποίος στις 3 Δεκεμβρίου του 2017 είχε απολυθεί από την Κολωνία μετά από 4 χρόνια στον πάγκο του συλλόγου.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.