ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Premier League!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

“Χ”αμένη ευκαιρία για την Νάπολι!

Την ευκαιρία να περάσει, ξανά, στην κορυφή της Serie A έχασε η Νάπολι, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Φιορεντίνα στο Σαν Πάολο

“Χ”αμένη ευκαιρία για την Νάπολι!

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, μπορεί η Νάπολι να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και σημαντικό ποσοστό κατοχής της μπάλας (58-42), παρόλα αυτά οι σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ άνηκαν στην Φιορεντίνα! Στο 7′ η Νάπολι θα δημιουργήσει την πρώτη της τελική προσπάθεια στο πρώτο μισό. Ο Μάριο Ρουί θα επιχειρήσει το σουτ από μέση απόσταση, παρόλα αυτά η μπάλα θα φύγει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σπορτιέλο. Τέσσερα λεπτά αργότερα (11′) ο Τζιοβάνι Σιμεόνε θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα, ωστόσο το γκολ θα ακυρωθεί, καθώς ο επόπτης θεώρησε ότι ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Μετά την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου (16′) στην αναμέτρηση, η Φιορεντίνα θα γίνει για μία ακόμα φορά απειλητική, όταν ο Ρέινα έδιωξε εντυπωσιακά, στην αριστερή του γωνία, το σουτ του Μάρκο Μπενάσι. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου καταγράφεται στο 41′. Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε θα μπει στην περιοχή, θα επιχειρήσει το σουτ, ωστόσο ο Ρέινα, με μία ακόμα σημαντική επέμβαση, διατήρησε το “μηδέν” για την ομάδα του.

Οι “παρτενοπέι”, στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και, ουκ ολίγες φορές, “πλησίασαν” στο γκολ. Στο 47′ το σουτ του Ζιελίνσκι θα περάσει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σπορτιέλο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (55′), με δράστη και πάλι τον Πολωνό, οι γηπεδούχοι θα χάσουν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία. O 23χρονος μέσος θα βρει λίγο χώρο, μέσα στην περιοχή, θα επιχειρήσει το σουτ αλλά η μπάλα δε θα του κάνει το χατίρι καθώς ο Σπορτιέλο, με εντυπωσιακή απόκρουση, θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Περίπου ένα τέταρτο αργότερα (71′) η Νάπολι θα χάσει την δεύτερη μεγάλη της ευκαιρία στην αναμέτρηση. Ο Μέρτενς θα πάρει την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά το τελείωμα του δεν θα είναι ανάλογο της κλάσης του, γεγονός που θα δώσει την δυνατότητα στον Σπορτιέλο να μαζέψει, χωρίς πρόβλημα, την μπάλα. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να περάσουν, εκ νέου, στην κορυφή την ώρα που η Φιορεντίνα παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ