ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Τορπίλισαν το “κίτρινο υποβρύχιο” Μέσι και Σουάρες! (vid)

Ο Σουάρες ξεκλείδωσε την άμυνα της Βιγιαρεάλ και ο Μέσι την αποτελείωσε, στη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0 στο Μαδριγάλ, που τη φέρνει ξανά στο +8 από τη Ρεάλ.

Τορπίλισαν το “κίτρινο υποβρύχιο” Μέσι και Σουάρες! (vid)

Η Μπάρτσελόνα νίκησε τη Βιγιαρεάλ 2-0 στο Μαδριγάλ, εκμεταλλευόμενη στο μέγιστο βαθμό την αποβολή του Ράμπα. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 72′ με την τριπλέτα Μέσι-Αλκάθερ-Σουάρες να κρύβει την μπάλα και τον τελευταίο να σκοράρει. Το ματς καθάρισε ο Μέσι στο 83′ και έτσι η Μπάρτσα κρατάει τη διαφορά των 8 βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης με το Ελ Κλάσικο να πλησιάζει.

Απόλυτη ισορροπία στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Στο 4′ έγινε η μεγαλύτερη φάση, ο Μέσι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πικέ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Η Βιγιαρεάλ στο 16′ παραλίγο να ανοίξει το σκορ αλλά η κλάση του Μαρκ Αντρε Τερ Στέγκεν μίλησε. Ο Σοριάνο έκανε ένα εξαιρετικό τελείωμα, αλλά ο Γερμανός τερματοφύλακας με το ένα χέρι απέκρουσε εντυπωσιακά, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Στο 36′ το “κίτρινο υποβρύχιο” απείλησε ξανά, πάλι με τον Σοριάνο, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μέσι δύο λεπτά αργότερα, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Η Μπάρτσα στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε χωρίς φαντασία και ο μόνος που ήταν παραγωγικός ήταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ωστόσο απειλήθηκε ελάχιστα από την Βιγιαρεάλ, η οποία δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα μετόπισθεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν φάνηκε στην αρχή να αλλάζει κάτι, οι φάσεις έρχονταν με το σταγονόμετρο, η Μπάρτσα είχε μία υπεροχή αλλά τίποτα παραπάνω. Στο 59′ ο Μέσι είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και στο 60′ άλλαξε το παιχνίδι. Ο Ράμπα πήγε με… δολοφονική προβολή πάνω στον Μπουσκέτς, αποβλήθηκε και τα δεδομένα άλλαξαν. Οι Καταλανοί πίεζαν ασφυκτικά και τελικά δικαιώθηκαν με τον Σουάρες, ο οποίος προειδοποίησε στο 67′ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.. Ο Μέσι, ο Αλκάθερ και ο Ουρουγουανός έκρυψαν την μπάλα με τον τελευταίο να περνάει και τον τερματοφύλακα και να σκοράρει στο 72′. Το ματς έληξε με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να πετυχαίνει το 14ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι αμυντικοί της Βιγιαρεάλ έκαναν λάθος, ο Μπουσκέτς το εκμεταλλεύτηκε, έδωσε στον Μέσι, ο οποίος στο τετ α τετ δεν αστόχησε γράφοντας το τελικό Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 0-2.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Λεβάντε – Μπιλμπάο 1-2

Σε ένα… πάρτι με αυτογκόλ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε το “διπλό” κόντρα στην Λεβνάντε (1-2) και γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά από σχεδόν δύο μήνες. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους Βάσκους, οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι στο 5′. Ο Τόνο έριξε κάτω τον Ντε Μάρκος, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Αντούριθ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1.

Οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν και τελικά η Λεβάντε ισοφάρισε. Ο Ίβι Λόπεζ έκανε “φαρμακερό” γύρισμα και ο Λαπόρτ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Με τον τρόπο που πληγώθηκε όμως η Μπιλμπάο, έμελλε να πάρει και τη νίκη. Σε μία φάση σχεδόν ίδια με εκείνη του 1-1, ο Ντε Μάρκος έκανε συρτή σέντρα και ο Πόστιγο άθελά του σκόραρε, διαμορφώνοντας το Λεβάντε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2. Οι Βάσκοι κέρδισαν ξανά έπειτα από τις 14 Οκτωβρίου έφτασαν τους 17 βαθμούς και βρίσκονται στην 13η θέση.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ