Σκέψεις για Λένο στη Μπάγερν | Sportsking.gr

Σκέψεις για Λένο στη Μπάγερν

Η αποθεραπεία του Μάνουελ Νόιερ δεν έχει εξελιχτεί όπως περίμεναν οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου γι'αυτό υπάρχει η σκέψη για την απόκτηση του Μπρεντ Λένο.

Τους τελευταίους μήνες η Μπάγερν Μονάχου έχει στερηθεί τον Μάνουελ Νόιερ που ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό.

Η αποθεραπεία του Γερμανού δεν εξελίχτηκε όπως περίμενε το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών με αποτέλεσμα να απουσιάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ακόμα και αν ο Νόιερ αποθεραπευτεί άμεσα, θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο μέχρι να βρει ρυθμό και αυτό έχει βάλει σε σκέψεις τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μπρεντ Λένο που τα τελευταία χρόνια είναι ο βασικός γκολκίπερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με τη «Bild» δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση καθώς οι δυο ομάδες δεν έχουν έρθει σε επαφή για την ώρα.

Η Λεβερκούζεν αναμένεται να ζητήσει πολλά χρήματα και είναι μεγάλο ερωτηματικό το αν η Μπάγερν θα δεχτεί να δώσει ένα μεγάλο ποσό για δεύτερο τερματοφύλακα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.