ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

“Κυνική” Τότεναμ κόντρα στην Μπράιτον!

Κάνοντας τα απολύτως...απαραίτητα η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Μπράιτον, στο Wembley, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

“Κυνική” Τότεναμ κόντρα στην Μπράιτον!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα… συνηθισμένα της Τότεναμ! Συντριπτική κατοχή της μπάλας, πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργία ευκαιριών ήταν μερικά από τα στοιχεία που διέκρινε κανείς στο παιχνίδι των “πετεινών”, την ώρα που η Μπράιτον αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο κυνηγώντας τις αντεπιθέσεις.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού θα καταγραφεί στο 24′. Ο Σον θα πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, θα επιχειρήσει το σουτ, ωστόσο η μπάλα θα περάσει λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Ράιαν. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (30′) θα έρθει και η 2η μεγάλη ευκαιρία για τους “πετεινούς”. Ο Λαμέλα θα επιχειρήσει το σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Το πολυπόθητο γκολ, για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, θα έρθει πέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (40′). Ο Οριέ θα επιχειρήσει το σουτ από τη δεξιά πλευρά, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, και με…τη βοήθεια της τύχης θα καταφέρει να “νικήσει” τον Ράιαν για το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τότεναμ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να “καθαρίσει” το συντομότερο την υπόθεση-νίκη. Στο 52′ τα “σπιρούνια” θα φτάσουν κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Λαμέλα θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Ράιαν κρατώντας την ομάδα του “ζωντανή” στο παιχνίδι. Ένα εικοσάλεπτο πριν από το φινάλε (70′) η Μπράιτον θα δημιουργήσει την πρώτη ουσιαστική της ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Χέμεντ θα βρεθεί μέσα στη μικρή περιοχή, θα επιχειρήσει χαμηλό σουτ στο κέντρο της εστίας, αλλά ο Γιορίς θα βρεθεί εκεί για να διατηρήσει το “μηδέν” στην άμυνα.

Περίπου ένα πεντάλεπτο πριν από το τέλος (84′) η Τότεναμ πλησίασε, εκ νέου, σε δεύτερο γκολ. Ο Ντάνι Ρόουζ θα πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, θα βρεθεί σε θέση για γκολ αλλά η προσπάθεια του θα κοπεί από τους αμυντικούς της Μπράιτον, οι οποίοι θα διώξουν σε κόρνερ. Λίγες στιγμές αργότερα (85′) η Τότεναμ θα χάσει νέα τεράστια ευκαιρία, όταν το απευθείας χτύπημα φάουλ του Χάρι Κέιν θα σταματήσει στο δοκάρι του Ράιαν. Το πολυπόθητο δεύτερο γκολ για τα “σπιρουνια” θα έρθει ένα τρίλεπτο αργότερα (88′). Ο Κρίστιαν Έρικσεν εκτέλεσε το φάουλ, ο Σον βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράιαν για το 2-0, σκορ το οποίο παρέμεινε έως το τέλος και έδωσε στην Τότεναμ μία υπερπολύτιμη νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ