Τότι: «Δεν υπάρχει διάδοχός μου» | Sportsking.gr

Τότι: «Δεν υπάρχει διάδοχός μου»

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει τις αρετές για να μπορεί να συνεχίσει το έργο του Φραντσέσκο Τότι, όπως τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Πριν από μερικούς μήνες ο Φραντσέσκο Τότι αποχώρησε από την ενεργό δράση. Ο capitano ήταν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και ο απόλυτος ηγέτης για τη Ρόμα.

Ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος που να έχει το ταλέντο και τις αρετές του, προκειμένου κάποια μέρα στο μέλλον να τον φτάσει ή ακόμη και να τον ξεπεράσει.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος με δηλώσεις του στη «Gazzetta dello Sport»:

«Ο διάδοχός μου; Για την ώρα δεν βλέπω κάποιον. Όμως, κάποια στιγμή στο μέλλον θα εμφανιστεί».

Στη συνέχεια ο Τότι μίλησε για τη Ρόμα και αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος στην Ιταλία, αλλά και για την Γιουβέντους και την πορεία που μπορεί να κάνει στο Champions League.

«Οι πιθανότητες της Ρόμα απέναντι στη Σαχτάρ είναι 50-50. Όμως, ούτε το πρωτάθλημα θα είναι εύκολη υπόθεση. Κάτι που ισχύει και για την Γιουβέντους στο Champions League. Παρόλα αυτά ελπίζω το πρωτάθλημα να πάει στη Ρόμα και το Champions League στην Γιουβέντους», τα λόγια του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.