Δεν πουλάει Ομπαμεγιάνκ η Ντόρτμουντ | Sportsking.gr

Δεν πουλάει Ομπαμεγιάνκ η Ντόρτμουντ

Μπορεί ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ να είναι ξενερωμένος με την κατάσταση στη Ντόρτμουντ αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν σκοπό να τον πουλήσουν.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ντόρτμουντ πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτό έχει δυσαρεστήσει τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ.

Ο Γκαμπονέζος φέρεται απογοητευμένος με την αδυναμία της ομάδας του να διεκδικήσει τίτλους και θέλει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Οι φήμες ήθελαν την Μπορούσια να μην είναι αρνητική αν ικανοποιηθεί πρώτα οικονομικά.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Bild», οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα αφήσουν τον έμπειρο επιθετικό να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει πολλές ιδιαιτερότητες και είναι δύσκολο να βρεθεί ικανός αντικαταστάτης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πάντως δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν τον διεθνή φορ στη λίστα τους και θα τεστάρουν τις αντοχές της Ντόρτμουντ πολύ σύντομα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.