Σιμεόνε: «Καλύτερος σε επιθετική ομάδα ο Γκριεζμάν» | Sportsking.gr

Σιμεόνε: «Καλύτερος σε επιθετική ομάδα ο Γκριεζμάν»

Ιδανική θα είναι μία πιο επιθετικογενής ομάδα για τον Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ιδανική θα είναι μία πιο επιθετικογενής ομάδα για τον Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γάλλου στράικερ από την ομάδα της Μαδρίτης, παραδέχθηκε πως σε μία πιο επιθετική ομάδα θα ήταν καλύτερος.

«Αν ο Γκριεζμάν φύγει από την Ατλέτικο και πάει σε μία πιο επιθετική ομάδα, θα είναι καλύτερος.

Πάντα λέω το ίδιο πράγμα. Αγαπώ πολύ τους παίκτες μου. Μου αρέσει που βελτιώνονται. Δεν είμαι αχάριστος. Αν έρθει κάποιος και μου πει:

«Coach έχω την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα και θέλω να φύγω», αν έχει δώσει τα πάντα για μένα όπως ο Γκριεζμάν, δε θα έχω πρόβλημα.

Ξέρω ότι θέλει να βελτιωθεί. Φυσικά ο Γκριεζμάν μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή όπως ο Ντιέγκο Κόστα ή ο Αρντά Τουράν.

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχα από τότε που ήρθα στην Ατλέτικο. Αλλά χρειάζεται έναν επιθετικό μπροστά του. Δεν είναι παίκτης γραμμής όπως ο Νεϊμάρ, ο Κριστιάνο ή ο Μέσι. Θέλει ακόμα έναν παίκτη για να δημιουργεί ευκαιρίες», ήταν τα λόγια του Σιμεόνε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.