Τέλος ο Μπιέλσα από την Λιλ! | Sportsking.gr

Τέλος ο Μπιέλσα από την Λιλ!

Τα πολύ άσχημα αποτελέσματα και η βαθμολογική θέση της Λιλ οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδας στην απόλυση του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λιλ αποτελεί ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο 62χρονος τεχνικός πλήρωσε το… μάρμαρο για τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας και τη βαθμολογικής της θέση.

Η Λιλ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα 18η με 18 βαθμούς. Οι Γάλλοι ψάχνουν τον τρόπο για να αντιστρέψουν την κατάσταση και να ξεκινήσουν την «αντεπίθεσή» τους με σκοπό να ανέβουν στη βαθμολογία και να μην μπουν σε μπελάδες.

Έτσι, ο Μπιέλσα αποτελεί παρελθόν, ο οποίος φέτος οδήγησε τη Λιλ σε 4 νίκες και 7 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές είχαν «χωρίσει» ουσιαστικά από τις 22 Νοεμβρίου, ωστόσο τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση, καθώς η γαλλική ομάδα «έσπασε» το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση της Λιλ:
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.