Βενγκέρ: «Εμείς δεν είχαμε το… πετρέλαιο της Σίτι» | Sportsking.gr

Βενγκέρ: «Εμείς δεν είχαμε το… πετρέλαιο της Σίτι»

Για το αήττητο σερί που «τρέχει» η Μάντσεστερ Σίτι μίλησε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Για το αήττητο σερί που «τρέχει» η Μάντσεστερ Σίτι μίλησε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Αλσατός τεχνικός ερωτηθείς για το νικηφόρο σερί των «πολιτών» και τη μοιραία σύγκριση που προκύπτει με τους «Invisibles» της Άρσεναλ, υπογράμμισε τις χρηματικές διαφορές που έχουν κυρίως οι δύο ομάδες αλλά και το μέλλον που έχει η σεζόν.

«Δεν είχαμε πετρέλαιο, μόνο ιδέες. Αυτοί έχουν και πετρέλαιο και ιδέες. Μπορούν να τα καταφέρουν αλλά έχουν δρόμο ακόμα.

Προς στιγμήν πιστεύω ότι όλα τους πάνε καλά στο γήπεδο αλλά έχουν και την ποιότητα να τα καταφέρνουν.

Έχουν ό,τι χρειάζονται. Λεφτά και ποιότητα είναι αυτό που θέλω να πω και στη διοίκηση αλλά και στους παίκτες, έχουν ό,τι χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι.

Φυσικά δεν είναι εύκολο, πρέπει να σεβαστούν αυτό το επίτευγμα», ήταν τα λόγια του Βενγκέρ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.