«Ξέρουμε ποιος δηλητηριάζει τον Ντοναρούμα» | Sportsking.gr

«Ξέρουμε ποιος δηλητηριάζει τον Ντοναρούμα»

Στο πλευρό του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είναι σύσσωμη η οικογένεια της Μίλαν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Στο πλευρό του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είναι σύσσωμη η οικογένεια της Μίλαν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ροσονέρι» ερωτηθείς για το σκηνικό που έχει επικρατήσει -για ακόμα μία φορά- με τον Ντοναρούμα δε δίστασε να στοχοποιήσει τον Μίνο Ραϊόλα, ζητώντας μάλιστα από τους φίλους της ομάδας να τον στηρίξουν.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: δεν έχουμε ανάγκη να πουλήσουμε κανέναν παίκτη. Αν κάποιος θέλει να φύγει, θα πρέπει να το πει σε μας πρώτα και μετά φυσικά να βρεθεί ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας.

Δεν θα μας σύρει κανείς σε καμία κατάσταση! Ο Τζίτζιο είναι εξαιρετικό παιδί, μίλησα μαζί του πριν από λίγο και ουδέποτε είπε πως θέλει να φύγει. Ίσως κάποιος κύριος να θέλει να ενορχηστρώσει κάτι τέτοιο, αλλά εμείς υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της Μίλαν.

Καταλαβαίνουμε την οργή του κόσμου, αλλά δεν πρέπει να αποδοκιμάζουν τους παίκτες μας. Δεν είναι λάθος του Τζίτζιο ό,τι συνέβη και πρέπει να τον υποστηρίξουμε, γιατί είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου μας.

Πρέπει να τον προστατέψουμε. Ξέρουμε ποιος τον δηλητηριάζει και ελπίζουμε να λύσουμε το θέμα αυτό σύντομα», ήταν τα λόγια του Μιραμπέλι.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.