ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γερμανία

“Άλωσε” την Λειψία η Χέρτα Βερολίνου!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Χέρτα Βερολίνου, η οποία επικράτησε της Λειψίας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της γερμανικής Bundesliga.

“Άλωσε” την Λειψία η Χέρτα Βερολίνου!

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Λειψία είχε τα… πάντα! Από γκολ για την Χέρτα Βερολίνου μέχρι και… κόκκινες κάρτες. Στο 4′ ο Μπρουμά θα επιχειρήσει το σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Γιαρστάιν θα πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση διώχνοντας την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα (5′) η Χέρτα θα πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό! Ο Σέλκε εξαπέλυσε το σουτ έξω από την περιοχή, σημάδεψε την πάνω δεξιά γωνία και “νίκησε” τον Γκουλάσκι για το 0-1. Στο 7′ θα αλλάξουν οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης όταν ο Τορουναρίγκα θα αντικρίσει απευθείας την κόκκινη κάρτα. Με την συμπλήρωση 10′ αγώνα η Λειψία θα προσπαθήσει να γίνει απειλητική αλλά το μακρινό φάουλ του Χάλστενμπεργκ θα φύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαρστάιν.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (31′) η Χέρτα θα πετύχει και 2ο γκολ! Ο Λαζάρο θα εκτελέσει το φάουλ, ο Σαλομόν Καλού θα πάρει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στην πάνω γωνία του Γκουλάσκι για το 0-2. Στη συνέχεια, και μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η Λειψία θα πλησιάσει δύο φορές στο γκολ. Ο Ντεμ στο 38′ δεν θα βρει στόχο από μέση απόσταση, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου (45+3′) ο Τίμο Βέρνερ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Χέρτα να έχει την διάθεση να “καθαρίσει” το ματς. Στο 50′ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες καθώς ούτε ο Σέλκε, ούτε ο Μάιερ μπόρεσαν να “νικήσουν” τον Γκουλάσκι για το 0-3! Ένα λεπτό αργότερα (51′), ωστόσο, ο Σέλκε θα βρεθεί μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλεντίνο Λαζάρο και με τελείωμα στην κάτω αριστερή γωνία θα “γράψει” το 0-3.

Λίγο πριν την συμπλήρωση 70′ αγώνα (68′) η Λειψία θα καταφέρει να πετύχει γκολ. Ο Μπρουμά κάνει μία εκπληκτική σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Γουίλι Ορμπάν, από το σημείο του πέναλτι, θα πάρει την κεφαλιά και θα νικήσει τον Γιαρστάιν για το 1-3. Στο διάστημα που θα ακολουθήσει δεν θα υπάρξει τίποτα το αξιοσημείωτο στην αναμέτρηση. Ο επίλογος του αγώνα θα γραφεί με γκολ του Χάλστενμπεργκ στο 93′, με το οποίο θα διαμορφωθεί το τελικό 2-3 υπέρ της Χέρτα Βερολίνου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ