Κριστιάνο: «Θέλω να παραμείνω, αλλά δεν αποφασίζω εγώ» | Sportsking.gr

Κριστιάνο: «Θέλω να παραμείνω, αλλά δεν αποφασίζω εγώ»

Πρόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι να παραμείνει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια ακόμη, όμως, ο Πορτογάλος φορ με δηλώσεις του υπογράμμισε πως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον.

Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για το 2017. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τις πέντε «Χρυσές Μπάλες» στη συλλογή του και παραμένει ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης που σημειώνει και φέτος.

Όμως στο μέλλον τι θα κάνει; Θα συνεχίσει να βοηθάει τη Βασίλισσα ή θα υπογράψει σε άλλη ομάδα; Κανείς δεν ξέρει, μιας και ο έμπειρος φορ με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως ναι μεν θέλει να παραμείνει στους Μαδριλένους, αλλά δεν πρόκειται για μία απόφαση που μπορεί να πάρει μόνος του.

Στην ουσία έστειλε το «μπαλάκι» στην πλευρά του Φλορεντίνο Πέρεθ. Απλά να υπενθυμίσουμε πως ο Κριστιάνο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ ως το καλοκαίρι του 2021.

«Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον; Δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο από την πλευρά μου είναι πως θέλω να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Ωστόσο, είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Βλέπετε, δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, ούτε το αφεντικό του συλλόγου. Θα δούμε…».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.