Μίλησε με Νεϊμάρ o Πέρεθ | Sportsking.gr

Μίλησε με Νεϊμάρ o Πέρεθ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε συνάντηση με τον πατέρα του Νεϊμάρ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βραζιλιάνου στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τους τελευταίους μήνες δεν έχουν τελειωμό τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος είναι λίγους μήνες στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι δυσαρεστημένος στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Δημοσιεύματα τόσο του Ισπανικού όσο και του Αγγλικού Τύπου μιλούν σήμερα για συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε επαφή με τον πατέρα του Νεϊμάρ και τον διαβεβαίωσε ότι θα πιέσει τον πρόεδρο της Παρί να αφήσει τον Βραζιλιάνο να φύγει.

Από την πλευρά του ο πατέρας του Νεϊμάρ υποσχέθηκε στον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ ότι θα ετοιμάσει το έδαφος για την κίνηση της «Βασίλισσας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του παίκτη έχει κάνει ανάλογες συζητήσεις με την Παρί όταν ο γιος του ήθελε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.