Χάμσικ: «Τα γκολ το μόνο που με συνδέει με τον Μαραντόνα» | Sportsking.gr

Χάμσικ: «Τα γκολ το μόνο που με συνδέει με τον Μαραντόνα»

Καμία απολύτως σύγκριση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα δε θέλει να κάνει ο Μάρεκ Χάμσικ, όπως τόνισε ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Καμία απολύτως σύγκριση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα δε θέλει να κάνει ο Μάρεκ Χάμσικ, όπως τόνισε ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Σλοβάκος αστέρας «έπιασε» τον Μαραντόνα στα 115 γκολ με τη φανέλα της Νάπολι, κάτι που όπως τόνισε είναι το μοναδικό που τον συνδέει με τον σαφώς καλύτερό του, Αργεντινό βετεράνο.

«Δεν αισθανόμουν πίεση, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα φτάσω σε αυτό τον αριθμό και είμαι πολύ χαρούμενος. Παρ’ όλα αυτά, το μοναδικό που έχω από τον Μαραντόνα είναι απλά τα γκολ.

Ο άνθρωπος είναι μοναδικός, αποτέλεσε ποδοσφαιριστή θρύλο, τόσο για τη Νάπολι, όσο και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Είναι σημαντικό το επίτευγμά μου, αλλά σημασία έχει και το γεγονός πως επιστρέψαμε στην κορυφή, εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε για να συνεχίσουμε το φετινό μας ταξίδι», ήταν τα λόγια του Χάμσικ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.