Έκλεισε Τσιτσιρέτι η Νάπολι | Sportsking.gr

Έκλεισε Τσιτσιρέτι η Νάπολι

Η Νάπολι συμφώνησε με τον Αμάτο Τσιτσιρέτι για συμβόλαιο πέντε ετών και μένει να καθοριστεί πότε θα μετακομίσει στο Σαν Πάολο.

Η Νάπολι κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι και έκλεισε τον Αμάτο Τσιτσιρέτι σύμφωνα με το Sky Italia. Ο 23χρονος μέσος αγωνίζεται στην Μπενεβέντο και το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Oι «Παρτενοπέι» είδαν το ταλέντο και την ποιότητά του και προχώρησαν τις επαφές μαζί του. Μάλιστα, οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι έχει επέλθει συμφωνία για συμβόλαιο πέντε ετών.

Ακόμη πάντως δεν έχει καθοριστεί πότε θα μετακομίσει στο Σαν Παόλο, καθώς η Νάπολι μπορεί να καταβάλλει κάποιο μικρό ποσό και να τον κάνει δικό της από τον Γενάρη. Στην Μπενεβέντο μετράει φέτος δύο γκολ και πέρσι ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ανόδου της στη Serie A.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.