Στα σκαριά η μεγάλη επιστροφή του Κακά στη Μίλαν | Sportsking.gr

Στα σκαριά η μεγάλη επιστροφή του Κακά στη Μίλαν

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της Μίλαν θα ξέρουν αν ο Ρικάρντο Κακά θα επιστρέψει στις τάξεις του συλλόγου ή όχι.

Πριν από μερικές μέρες ο Κακά έκανε γνωστό πως κρέμασε τα παπούτσια του. Κάτι που στεναχώρησε πιο πολύ απ’ όλους τους φίλους της Μίλαν, οι οποίοι μαζί με τον Βραζιλίανο είχαν ζήσει σπουδαίες στιγμές.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το χαμόγελο να επιστρέψει σύντομα στα χείλη τους. Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής των Ροσονέρι, Μάρκο Φασόνε, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα όλοι θα ξέρουν αν ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, από διαφορετικό πόστο, βέβαια.

«Πέρασα μία ωραία μαζί με τον Κακά και τον πατέρα του πριν από 15 ημέρες. Μιλήσαμε και ανταλλάξαμε ιδέες για το μέλλον του και πως το βλέπει εκείνος στη Μίλαν. Έχει μπροστά του ένα μήνα για να μας πει τι πρόκειται να κάνει.

Πιστεύω πως σίγουρα θα επικοινωνήσουμε εκ νέου πριν τα Χριστούγεννα και όχι μόνο για να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον. Αλλά και για να δούμε αν τα παραμύθια μπορούν να κρατήσουν, να συνεχιστούν ή να τελειώσουν», τα λόγια του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.